TRIK LEPE BRENE KOJI TOPI KILOGRAME NEVEROVATNO: Kada god želi brzo da smrša, tvrdi da samo njega primeni

Lepa Brena i u 62. godini pleni izgledom i lepotom! Osim toga, ima toliko energije da na svakom koncertu igra sve vreme uz njene najveće hitove. Međutim, ne bi imala tako vitku liniju da nije disciplinovana kada je u pitanju ishrana, ali ima i jedan trik kada želi da smrša.

Ujutru redovno popijem čašu mlake vode sa nekoliko kapi limuna.Nakon toga sledi lagani obrok, obično smuti. Za vodu s limunom se veruje da pravi čuda od ranog jutra – pojačava imunitet, stimuliše rad mozga, poboljšava probavu – kaže jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, koja je uvek iskrena sa prema svojoj publici.

Lepa Brena

Brena , takođe, naglašava da izbegava mleko i mlečne proizvode, osim kefira, a hleb gotovo da ne jede.

– Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka – otkriva pevačica svoj jelovnik.

Lepa Brena

Ukoluko želi da smrša nekoliko kilograma, vrlo je disciplinovana i ne jede posle 17h.

– Kada hoću da skinem nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljene hidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve pre 17 časova. Mislim da to nije strogost prema sopstvenom telu, nego disciplina. Neko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom zaključila je Lepa Brena.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Euribor leti u nebo – kakve su procene stručnjaka i da li čekati za kupovinu stana

Read Next

DOKTORKA TAMARA JE GLAVNA ATRAKCIJA U BRAZILU: Otišla je na kratko usavršavanje, a zatim je došlo do NEVEROVATNOG OBRTA