Tri stvari zbog kojih se parovi najčešće svađaju

Iako su razlozi zbog kojih dolazi do svađe s partnerom poprilično individualni, na neke situacije i poteze je mnogima očigledno teško da ostanu ravnodušnima.

Kako prenosi Gardijan, nedavno istraživanje sprovedeno na jednom američkom univerzitetu dokazalo je da se parovi najčešće svađaju zbog sledeće tri stvari:

Seks

Možda neočekivano, ali kada malo bolje razmislite, seks je veliki i važan deo svake ljubavne veze stoga nije čudno da oko njega takođe nastaju nesuglasice. Najčešći razlog zbog kog se parovi svađaju, a da je povezan sa seksom, je taj što jedna strana želi više, a druga manje, što stvara nezadovoljstvo i pobunu.

Urednost

Slični tekstovi

Istraživanje koje je sproveo Storage World dokazalo je da čak 61 posto žena odbija neurednost kod muškaraca. Iako je s muške strane procenat znatno manji, 25 posto, čini se da je to dovoljno da bi do prepirke oko (ne)urednosti došlo kod većine parova.

Neslušanje partnera

Gardijan ovaj razlog naziva „sindromom lažnog pamćenja“. Naime, mnogi se, kada ne slušaju šta im druga osoba govori, a kada im se to prigovori, pokušavaju odbraniti laganjem i izmišljanjem izjava koje nikada nisu izrečene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Novak sa belgijskim gimnastičarkama postao hit na internetu (foto)

Read Next

Ni škorpija ni pauk: Čudne bube preplašile stanovništvo (foto)