Tri saveta iz Kama Sutre za nezaboravni seks koje mora da zna svaki muškarac

Mnogi Kama Sutru doživljavaju isključivo kao zbirku seksualnih poza, ali ona je puno više od toga. Osim seksa, drevni tekst fokusira se i na odnos između ljubavnika, ali i na samu ljubav. Iako se rado o savetima starim nekoliko hiljada godina, većinu pravila o kvalitetnom ljubavnom i seksualnom odnosu lako je primeniti i danas.

Za drevnog indijskog mislioca Vatsyayana koji je napisao Kama Sutru seks je deo prirodnog balansa života, a u nastavku pročitajte njegova tri pravila za maksimalno seksualno zadovoljstvo koji je posebno odnose na muškarce.

1. Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora biti temeljno odrađena. Pritom predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor navodi da je važno ljubavniku na sve moguće načine pokazati da ga volite i želite, a u tome najveću ulogu uz dodire imaju i reči.

2. Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Slični tekstovi

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca sada bi pomislila da je logično da onda oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra se ne slaže s tim.

Naime, u tekstu piše da žena ima prednost kada je u klimaks u pitanju, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

3. Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, bit seksa nije samo fizičko zadovoljstvo nego ga moramo posmatrati kao nešto puno značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja to je povezanost ljubavnika i njihovo i zadovoljstvo veće. Bit seksa je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zašto sve korpe za veš imaju rupice? Nikad ne biste pogodili

Read Next

Ko crna zemlja: Ova 3 znaka teška su i bogu i narodu