Tražila od dečka da ukloni tetovažu posvećenu preminulom sinu

Jedan mladić postavio je na Reditu drugim korisnicima pitanje da li je nerazuman ako odbije da posluša devojku koja od njega traži da ukloni tetovažu imena preminulog sina.

Ovaj danas 26-godišnji muškarac je u objavi objasnio je, kada je imao 18 godina, njemu i tadašnjoj devojci preminuo sin koji se prerano rodio.

“Voleo sam ga od prvog minuta. Bilo je jako teško i na neko vreme to me je uništilo”, priznao je u podužem tekstu.

Nedugo nakon smrti na grudima je istetovirao ime preminulog sina i datum rođenja. Međutim, njegovoj sadašnjoj devojci već neko vreme smeta tetovaža, ali nije želela ništa da mu kaže, misleći da će moći da pređe preko toga. Naime, ime njegovog sina je isto kao ime njenog bivšeg dečka.

“Bio je užasan, čisto zlo, prošla je kroz puno toga da ga trajno izbaci iz svog života”, istakao je mladić. Budući da ime bivšeg dečka stalno viđa na grudima sadašnjeg partnera, zamolila ga je da ukloni tetovažu.

Slični tekstovi

“Ona tvrdi da zna da je to ime moga sina, ali kada smo na plaži ili ne nosim majicu ili se spremamo na seks, vidi moju tetovažu i um joj odmah skrene na bivšeg dečka. Rekao sam joj da ne želim da je uklonim. Činjenica da imam sinovo ime tetovirano na sebi mnogo mi znači jer on nije deo mog života ni na koji drugi način. Pokušao sam da budem iskren i pun razumevanja jer znam da joj je bivši dečko bio grozan, ali ona je i dalje ljuta na mene”, otkrio je 26-godišnjak.

‘Nije je povredilo ime, već osoba’

“Rekla mi je da je mislila da ću uzeti njena osećanja u obzir jer je bila iskrena i da sam sebičan jer to ne želim da uradim, ali zaista ne znam šta da radim. Ne možemo da promenimo to što je ime mog sina isto kao ime njenog bivšeg. Želim da zadržim tetovažu”, dodao je.

Upitao je druge korisnike Redita za savet, a njegovo pitanje je podelilo korisnike. Dok se većina slaže da devojka nema kontrolu nad njegovim telom, drugi su pisali da razumeju zašto joj je teško da stalno gleda u to ime.

“Žao mi je tvoje devojke, ali ona nema nadležnost nad tvojim telom, a tvoja bol i trauma su jednako vredni kao njeni”, “Ime je nikad nije povredilo, već osoba , a ako to ne prihvati, možda je vreme da se raziđete”, “Prošla sam kroz istu stvar i morala sam preći preko toga. Još uvek mi je neprijatno, ali ako odabereš život u prošlosti, onda ne živiš život punim plućima”, neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Misica ostala bez titule zbog “nepristojnog” plesa (video)

Read Next

Najbolji ljubavnici rođeni su u ovim horoskopskim znacima