TRANSFORMACIJE DAMA PRED KOJIMA MORATE DA PROTRLJATE OČI: Sa novim frizurama postale su neuporedivno mlađe i PRIVLAČNIJE

Frizura ženi može još više naglasiti lepotu, ženstvenost i otmenost, ali je loš odbar čini starijom nego što jeste i neatraktivnom. Zato se ne govori bez razloga da frize nije dobro često menjati, posebno kada nađete onog koji vam u potpunosti odgovara.

Neke dame kada promene dugogodišnju frizuru se doslovno preporode, zasijaju drugačijim sjajem i dobio novi izgled. Ako je transformacija pun pogodak, deluju dosta mlađe i osveženo.

Ovome u prilog govore i neverovatne transformacija pripadnica lepšeg pola u nastavku, koje su menjale kako boju kose tako i oblik frizure, te su kroz par sati postale osobe sa mnogo većom dozom seksepila. I da, samo da napomeneno, godine sa tim nemaju veze, jer sve je do stava!

Žene, Transformacija žene, Frizure

Dama koja je imala sedu kosu dužine do ramena odluičila je da je skrati i skroz promeni oblik frizure. Samim tim i njeno lice je došlo do izražaja, sa kojeg je obrisano bar deset godina.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Ova brineta je imala, takođe, dužu kosu, ali beživotnu i vrlo suvu, koju je bilo vrlo teško stilizovati.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Skupila je hrabrost i skratila je na paž, a uz to je krajeve ofarbala u malo svetliju nijasnu braon – što se ispostavilo kao sjajan izbor. Komentari oduševljenja na račun njenog izgleda su se samo nizali.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Sledeću damu, nakog odlaska kod frizera, niko nije mogao da prepozna, jer nikad bolje nije izgledala! Prepustila se veštim rukama stručnjaka koji je od nje napravio filmsku divu.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Sedi izrastak i srednju dužinu kosu su zamenili i te kako polularnim bobom u sivkastoj nijansi koja je zaludela veliki broj žena.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Ispostavilo se da je svaki potez bio pun pogodak, zar ne? Osim što je žena delovala neuporedivo mlađe, ovaj oblik fruzure joj je savršeno pristajao.

Još jednu neverovatnu transformaciju doživela je i dama očaravajućeg osmeha, čija umiljata energija nikoga ne osavlja ravnodušnim.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Uz baš taj široki osmeh prihvatila je sve predloge frizera, koji ju je zamislio na drugi način. Otišla je u plavuše, ali ne one klasične!

Žene, Transformacija žene, Frizure

Prepoznajete li ovu gospođu? Znamo, vrlo teško, od svega je ostao samo njen smešak, kao zaštitni znak.

Možda i nadrastičniju transofrmaciju doživela je sledeća dama, koja je skroz skratila dugu bujnu kosu.

Žene, Transformacija žene, Frizure

Iako nam je u početku delovalo da ovo možda i nije bio najpromišljeniji potez, ispostavilo se sasvim suprotno. Nova blago ljubičasta nijansa je omogućila da joj oči još više dođu do izražaja.

Žene, Transformacija žene, Frizure

A krajni rezultat je zadivljujuću! Posle malo vremena na frizerskoj stolici dobili smo modernu damu koja razoružava izgledom.

Da li biste i vi bile spremne na ovako radikalne promene?

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Deo nove opreme za proizvodnju električnih automobila stigao u Kragujevac

Read Next

Ginekolog brutalno iskren: ,,Žene, vi ovo stalno radite, a mi to NE PODNOSIMO!”