Tope se u ustima: Recept za najbolje mlade krompiriće

Fenomenalan…

Sastojci:

mladi krompirići 1 kg
kačkavalj 200 g
pavlaka za kuvanje 2 dl
mleko 1 dl
beli luk 2 čena
so po ukusu
biber po ukusu
maslinovo ulje po potrebi

Kako pripremiti:

Krompir kratko prokuvajte u slanoj vodi, ocedite i prespite u podmazanu vatrostalnu posudu. Preko krompira sipajte pavlaku, mleko, seckani beli luk, pa sve dobro izmešajte. Pecite 20 minuta na 200 stepeni. Izvadite iz rerne, pospite narendanim sirom, vratite u rernu i pecite još koji minut dok se sir sasvim ne istopi.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Biće kao novo: 5 trikova za blistavo čisto i uredno kupatilo

Read Next

Šta Srbija može da očekuje od međuvladine konferencije EU