Toga ima samo u filmovima: Najgora mesta za seks

Postoje neka seksualna iskustva koja ćete pamtiti zauvek – neka zbog toga što su bila sjajna, a druga zbog užasnog iskustva koje ste doživeli. Užitak može mnogo da zavisi i od mesta na kom se „akcija“ odvija, pa su eksperti naveli tri  tri najgora i najmanje zadovoljavajuća mesta za seks.

Zahvaljujući filmovima, mnogi baš ova mesta smatraju savršenim za istraživanje, ali ona bez ikakve sumnje neće pružiti baš ništa osim bola, puno znoja i minimalne količine zadovoljstva s povremenim ozbiljnim povredama.

1. Kuhinjski element

Zvuči bezopasno i, bez sumnje, izgleda odlično u filmovima i zato razumemo zašto ste propustili sasvim očigledan razlog zašto je ta ideja u našem slučaju osuđena na propast. Evo i zašto: prosečna visina kuhinjskog elementa je oko 90 cm; samo malo više od prosečnog muškog kuka. Tome dodajte savijeno ili iskošeno žensko telo i nije teško zaključiti da ćete izgubiti osećaj u nogama i pre nego penetracija uopšte počne Svaki pokušaj ili izmena vrlo će brzo ubiti ikakvu atmosferu i neće završiti uspešno, definitivno ne sa sretnim završetkom, prenosi Cosmopolitan.hr

2. Vodeni sportovi

Slični tekstovi

Nebitno da li se radi o đakuziju, bazenu, uvali na morskoj plaži ili vašoj tuš kabini, seks u bilo kakvoj vodi jednostavno je precenjen i ne bi ga trebalo pokušavati ga bez nekoliko litara lubrikanta iako čak ni onda neće biti previše isplativ. Đakuzi možda i nije u potpunosti osuđen na propast, naravno, ako možete da zadržite dah na četiri minuta ili više.

3. WC na festivalima

U najboljem slučaju, u mogućnosti ste da izvedete neverovatne seksualne akrobatike zbog kojih je seks toliko dobar da uopće ne osećate izrazito neprivlačan smrad mešavine raznih telesnih izlučevina. U najgorem slučaju? Prokleta se stvar sruši s vama u njemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Preminuo glumac Feđa Stojanović (video)

Read Next

Mlada mama rodila devetorke, lekari očekivali sedam beba (foto)