Tinejdžerka golim rukama oterala medveda iz dvorišta da spasi svoje pse (video)

Snimak neverovatne hrabrosti jedne mlade devojke iz Kalifornije proširio se društvenim mrežama, a na njemu je zabeležen trenutak kada 17-godišnja Hejli golim rukama tera medveda iz dvorišta kako bi spasila svoje pse.

Kako prenose mediji, ova tinejdžerka je bila u kući kada je odjednom čula pse koji su počeli izbezumljeno da laju. Odmah je istrčala napolje i zatekla male pse koji su pokušali da se preko ograde suprotstave mami medvedici koja je štitila mladunce.

Devojka je bez razmišljanja potrčala ka medvedu koju je glasno režao na pse i snažno rukama odgurnula medveda sa zida pre nego što je zgrabila pse i odnela ih unutra.

Ceo ovaj događaj zabeležila je nadzorna kamera, a Hejlina rođaka Brenda postavila ga je na Tik Tok, gde ga je za jedan dan pogledalo skoro 40 miliona ljudi.

Nakon što je svojom hrabrošću zadivila milione, oglasila se i sama Hejli , koja je o svom susretu sa opasnom životinjom rekla:

„Otrčala sam do medveda, pogledala ga u oči i prva stvar koja mi je pala na pamet bila je da ga odgurnem. Gurni medveda, gurni tog opasnog predatora. Da budem iskrena, mislim da ga uopšte nisam gurnula jako. Tek toliko da izgubi ravnotežu, tako da je pustila mog psa i otrčala odatle. Drugog psa sam zgrabila, a tom prilikom sam uganula prst i ogrebala kolena, ali smo svi dobro“, poručila je tinejdžerka za američke medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Imate li ih vi? Svaku ostvarenu ženu krasi ovih 10 osobina

Read Next

Snimak postao viralan: Vazdušna bitka drona i patke (video)