Terzić: Zvezda jača nego ikad, cilj je Liga šampiona

Nema odmora, cilj je da do 22. juna kompletiramo sastav i jači nego ikad uđemo u kvalifikacije za Ligu šampiona, poručio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

“Nećemo govoriti o imenima pre nego što realizujemo transfere, ali nesporna je naša želja da dovedemo Aleksandra Kolarova. Mnogi su bili skeptici i kada je u pitanju Aleksandar Dragović, fudbaler koga je Leverkuzen platio 21 miliona evra, pa smo uspeli. Iskusni igrači donose rezultat, ali to neće uticati ni na razvoj naših mladih igrača”, rekao je Terzić na konferenciji za medije u Beogradu.

Terzić je dodao da niko od standardnih fudbalera ne može da napusti ekipu dok se ne završe kvalifikacije za evropska takmičenja.

“Samo ranije, u slučaju odličnih ponuda, mogu da odu trojica mladih – Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović”, jasno je rekao Terzić.

Na pitanje da li su Aleksandar Prijović i Marko Arnautović na spisku želja, Terzić je kroz osmeh rekao.

“Na dobrom ste putu, radimo na tome”, poručio je Zvezdin direktor.

Zvezda, prema Terzićevim rečima, ima sportski, poslovni i infrastrukiturni cilj i već sedam godina realizuje ono što se obeća na Skupštini.

“Sportski cilj je grupna faza Uefinog takmičenja i titula. To je ono što Zvezdi obezbeđuje finansijsku stabilnost. Četiri miliona dobijamo od Gasproma, 1,2 miliona od Telekoma, u slučaju da uđemo u Ligu Evrope imamo 10 miliona, u slučaju Lige šampiona 20 miliona, četiri do pet miliona od ulaznica, 10 do 15 miliona od transfera”, istakao je Terzić.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Novak posle plasmana u finale Beograda: Tako je dobro videti vas opet

Read Next

Maestralni Micić odveo Efes u finale Evrolige