Tamna koža na kolenima i laktovima je prošlost uz ovaj trik od 40 dinara

Počinje sezona suknji i kratkih šorceva, pa je vreme da posvetite pažnju nezi nogu. Posebno se pozabavite kolenima ako su potamnela, jer to znači da se oko njih nakupilo mnogo slojeva mrtvih ćelija, pa ih je potrebno otkloniti.

Da biste posvetliti ovaj deo nogu, pomešajte kašiku meda sa tri kašike limunovog soka i time dobro istrljajte kolena, a zatim ih isperite vodom. Ne zaboravite da ponavljate ovaj tretman sve dok ne postignete željeni efekat.

Kada ste završili sa kupkom i pilingom, utrljajte u kožu hranljivu kremu, najbolje na bazi nevena, jer je bogat vitaminom E, a on je broj jedan u priči o nezi i lepoti. Ukoliko su vam noge izuzetno suve, deset dana ih svakodnevno mažite maslinovim ili uljem od smilja, kako biste nahranili kožu. Samo vodite računa da ne umastite pidžamu ili posteljinu. Zato je preporuka da tih dana spavate u nekim pamučnim helankama koje ćete posle iskuvati.

I na kraju, ne zaboravite da pre nego što izlazite napolje, noge obavezno namažete kremom za sunčanje. To će ih sačuvati od novog procesa dehidratacije, tamnih mrlja i gubitka elastičnosti, prenosi Magazin Novosti

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

9 razloga zašto će muškarac naći ljubavnicu

Read Next

15 stvari koje se uvek događaju u filmovima, ali nikad u stvarnosti