SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI NOSI OVU NARUKVICU, A NE ZNAJU ŠTA ONA ZAPRAVO ZNAČI: Saznajte šta privlači u vaš život

Koje je značenje narukvice sa simbolom beskonačno – mnoge Srpkinje nose ovu amajliju, a ne znaju šta privlači!

Izvor: Shutterstock

Sve više je posebno popularno nositi narukvice, trakice ili končiće na kojima je prisutan znak beskonačnosti kao vid amajlije. Ovo je zapravo matematički simbol koji ima raspostranjenu upotrebu, od marketinga, pa sve do simbolike, ezoterije i tarota.

Pročitajte još

Mnogi koji nose ovu narukvicu nisu sigurni u značenje ovog simbola. Najčešće je predstavljen kao obrnuta osmica, kao broj koji simbolizuje unutrašnji mir, skladnu energiju i ravnotežu. Ovaj simbol vuče korene svoje simbolike čak od indijskih i tibetanskih mistika.

Beskonačnost kao prikaz večne ljubavi i snage može se videti i na keltskom krstu, čiji beskrajno nadahnuti oblik simbolizuje duhovnu ljubav. I na kraju, Uroboros deo drevne egipatske kulture, označen kao zmija koja grize svoj rep, predstavlja odnos između početaka i završetaka – jedno bez drugog ne može da stvori večni krug. Kada imate ovu narukvicu na svojoj ruci, ona je neki vid amajlije jer ukazuje na večnost, ali i na ljubav osobe koja vam je nakit poklonila, ali i na harmoniju i na sklad jin i jang energije.

Saznajte i…

Narukvica sa znakom beskonačnosti sve više se nosi na crvenom končiću, a crvena boja poboljšava moći, talente i sposobnosti osobe koja je nosi. Predstavlja jedna od omuiljenih poklona, a možete je pokloniti sestri, prijateljici, partneru ili nekoj dragoj osobi koja odlazi daleko i želite da joj poklonite nešto kao znak naklonosti i vaše večne ljubavi. Najčešće se poklanja romantičnom partneru kao vid ljubavi koja se neće prekinuti i koja samo može da raste, kruži, traje i razvija se.

Izabrano za vas…

Izvor: Sensa

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZA 25 DANA UŠTEDITE 5 HILJADA DINARA: Ovaj sistem osmislio je matematičar iz 19. veka – I UVEK USPEVA!

Read Next

PREDVIĐANJE ČUVENOG RUSKOG NUMEROLOGA ZA JUL: Osmice će upoznati srodnu dušu, devetkama se život menja iz korena!