SVE ŠTO JE PATRIJARH PAVLE PREDVIDEO SE OBISTINILO: Monah otkriva njegove reči o budućnosti iz strogo čuvanih zapisa

Reči patrijarha Pavla su cenili apsolutno svi vernici. Njegova filozofija život mnoge je vratila na pravi put, dok je ta skromnost i blagost koju je nosio sa sobom sve oplemenjivala. Ali, vrlo retko je razgovarao o tome kako je video našu budućnost, već je sve zapisivao.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić čuvao je u potpunoj tajnosti spise koji se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Uvid u dokumente ima svega par ljudi, koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo, piše Beograd.in.

Patrijarh Pavle

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Sada omiljeni svetac je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež – rute koje će koristiti u svom pohodu.

Patrijarh Pavle

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

[embedded content]

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon sukoba u kojem ćemo završiti na strani pobednika.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

U 48 SATI JE SAZNALA DA IMA RAK I DA JE TRUDNA, A ODLUKU JE MORALA DA DONESE ODMAH: “Osetila sam samo jedan simptom”

Read Next

Skupštinski odbor usvojio predlog izmene Zakona o ministarstvima