Sve je spremno za Igre u Tokiju – medalje, ceremonija dodele, muzika…

To uključuje podijume za ceremoniju dodel medalja, muziku koja će biti korišćena na ceremonijama, kostime koje će nositi nosioci poslužavnika medalja i oni koji prate sportiste, kao i poslužavnike u kojima će se nalaziti medalje.

Stvoren sa najvećom pažnjom za održivost, jedan od ključnih stubova Igara u Tokiju 2020, na čijem je dizajnu stavka koncept sportista koji prevazilaze prepreke.

Ceremonije u Tokiju biće trenutak kada prepoznajemo njihov trud i slavimo njihova dostignuća, poručili su organizatori. Za sportiste je ovaj trenutak više od pukog uzdizanja, to je vrhunac života, dodaje se.

Predsednik organizacionog odbora igrara u Tokiju Seiko Hašimoto je takođe imao poruku za buduće aktere i one koji će igre pratiti:

”Na Igrama u Tokiju biće ukupno 878 ceremonija dodele medalja, 339 tokom Olimpijskih igara i 539 tokom Paraolimpijskih igara. Nadam se da ćemo, u trenucima kada su sportisti na postoljima, moći zaista da cenimo vrednost Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u ovoj eri. Iskreno se radujem izvanrednim nastupima svih sportista i želeo bih da se svi u Japanu pridruže njihovom uzdizanju dok zajedno prolazimo kroz ova izazovna vremena”, rekao je Hašimoto.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vaši putopisi – Janda – moćan Dunav, netaknuta priroda Srema i jedna legenda – Travel Magazine

Read Next

Prvu igračicu sveta povreda udaljila sa Rolan Garosa