Svako ima svoj erotski otisak, proverite koji je vaš!

Verovatno po prvi put čujete za izraz “erotski otisak”. Ali, dobro ga zapamtite jer vam može pomoći da više uživate u seksu, ali i bolje zadovoljite partnera.

Sama teorija o erotskom otisku polazi se od toga da svaka osoba ima svoj erotski jezik i da poznavanje erotskog otiska može pomoći da bolje iskomunicirate svoje potrebe kada su u pitanju intimni odnosi. Ako znate koji je vaš i partnerov erostki otisak, možete da budete saosećajniji jedno prema drugome i da bolje razumete šta je potrebno za bolji seks, te da naučite zašto se oboje ponašate na način na koji se ponašate tokom seksa. Osim razumevanja onoga što vas najviše uzbuđuje, svaka vrsta erotskog otiska takođe ima takozvani aspekt sene – koji može da vas koči kada su u pitanju stvari koje vas uzbuđuju. Svako ima jedan od ovih pet erotskih otisaka, a neki mogu da budu i kombinacija više otisaka:

1. Energičan

Ovaj tip uživa u “lovu” i iščekivanju koje dolazi sa seksom. Uzbuđuje ih zadirkivanje, te uživanje u energiji koja dolazi od igranja neke vrste igre pre nego što se upuste u fizički čin seksa.

2. Senzualan

Slični tekstovi

U skladu sa definicijom reči “senzualno”, ovaj tip želi da im se čula “zapale”. Oni obožavaju sveće, atmosferu i sve što unosi intenzivni nivo senzualnosti.

3. Seksualan

Oni koji su seksualni tipovi jednostavno vole seks i to mnogo. Oni ne vole samo intimne odnose, već sve njegove oblike, od penetracije, do masturbacije, oralnog i svega ostalog. Ovi ljudi mogu biti uznemireni ako ne vode ljubav redovno.

4. Nastran

Nastran tip je neko koga pali sve što je tabu. Faktor uzbuđenja može biti više psihološki ili vezan za dinamiku moći. Naravno, ono što neko vidi kao nastrano razlikuje se od čoveka do čoveka.

5. Promenljiv

Promenljiv tip je u osnovi tip koji je seksualno uzbuđen zbog svega navedenog, najlakše im je udovoljiti i razumeti ih jer imaju mnogo uzbuđenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

NAJKRAĆI OPIS KOJI POGAĐA U SRŽ SVAKOG ZODIJAKA: Devica jedno misli, drugo govori, Ribe su najpametnije, a vaš znak?

Read Next

Како Роме укључити у друштво које их тешко прихвата