SUTRA, 26. MAJA, OČEKUJE NAS KRVAVI MESEC: Noćas obavezno uradite OVO!

U maju nas očekuje nekoliko moćnih astronomskih pojava– potpuno pomračenje, super mesec, pun mesec. Sve ovo će se dogoditi 26. maja.Astronomi kažu da ćemo na noćnom nebu moći da vidimo najveći mesec ove godine.

Inače, upravo se majski puni meseci nazivaju i ružičasti, ali i krvavi mesec.

Tokom ovog perioda emocije se pojačavaju i postajemo ranjiviji, češće osećamo glavobolju, umor ili neviđeni porast energije.Stoga postoje rizici od pogrešnih koraka i nepromišljenih postupaka.Ako ste u mogućnosti, od presudne važnosti je da se smirite i sačekate da ovaj period prođe.

Pokušajte da se ne sukobljavate,ne činite nešto silom, ni na prečac. Sjajno je u ovom periodu prepustiti se volji svoje intuicije i osećanja, osetiti svoje želje svakom ćelijom, skenirati svoje raspoloženjei odmah pronaći metode za poboljšanje, usaglašavanje. Mislite pozitivno, zamislite srećnu budućnost i uživajte u sadašnjosti.

26. maj je najbolji dan za provod u prirodi. Ako to nije moguće, onda od samog jutra popijte čašu punu čarobne vode unapred pripremljene u noći 25og na 26. majkoju ćete ostaviti na prozorskoj dasci u najlepšoj i najdražoj šolji. Ujutro, kada je popijete, kažite Mesecu mentalnu zahvalnost za pomoć i podršku.

Ako želite da vam novčanik bude pun, kad je pun mesec ostavite ga na prozorskoj dasci otvorenog prozora.

Na ovaj dan je potrebno da zamislite želje. Najbolje je ako možete započeti pisanje liste u 14.00 i završiti do 15.00.Ako postoji prilika učinite to pored otvorenog prozora sa upaljenom svećom u blizini. Želje bi trebale biti jasne i konkretne, sa približnim datumima ispunjenja.

Uveče 25. ili 26. maja ujutru, idite u prirodu po cveće. Sakupite prelepi buket cveća koje vam se jako dopada. Stavite ih na prozorsku dasku svoje sobe u kojoj se opuštate. Biće zaštićeni mesečevom energijom, magijom i snagom.

Upamtite: koridor pomračenja ostaće sa nama do 10. juna.Zbog toga je bolje slediti sve preporuke pre ovog datuma: ne sukobljavajte se, ne pronalazite greške, ne započinjite nove važne događaje, ne kritikujte, ne zahtevajte, već samo živite sa svojim osećanjima, uživajte u prirodi, pokušajte da budi smirena i srećna osoba.

Ovaj period je važan za svaku osobu, jer upravo u ovom trenutku započinju unutrašnje promene. Na kraju krajeva, sve oko nas zavisi od nas. A ako podlegnemo provokacijama i izgubimo se pa doživimo izliv emocija, ništa dobro se ne može desiti.

Najvažnije je da sutra, 26. maja u periodu od 14h do 15h, posvetite se svojim mislima i osećanjima.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Mobilna aplikacija iris GO omogućava da sve pogodnosti iris TV-a uvek „nosite“ sa sobom

Read Next

ČUVA IMUNITET, PODSTIČE USPEH I SMANJUJE STRES: Kako na poslu uraditi blagotvoran mentalni trening