SUPRUG DRAGANE MIRKOVIĆ SMRŠAO JE ČAK 30 KG: Pevačica otkrila na koji način je postigao DRASTIČNU PROMENU

Suprug Dragane Mirković, Toni Bjelić iznenadio je svojom fizičkom promenom. Naime, Toni je u poslednje vreme drastično smršao, dok su se mnogi zabrinuli za njegovo zdravlje budući da se radi o velikom gubitku kilograma za jako kratko vreme.

Ovim povodom oglasila se i pevačica, te istakla da je njen suprug na zdrav način uspeo da smrša čak 30 kilograma.

“Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vredelo”, rekla je ona za Espreso.

Dragana Mirković, Toni Bijelić

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, na račun koje su se nizali komplimenti. Toni je na prvi pogled neprepoznatljiv zbog drastične promene.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova, a pevačica je istakla da je ponosna na svog supruga i na rezultate koje je postigao, misleći na gubitak kilograma.

Ona je nedavno ispričala i da u njihovom braku nema mesta za svađu, te da ne pamti kad su se poslednji put posvađali.

“Ne znam odgovor na pitanje ko prvi popusti u svađi, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi verovati.”, rekla je ona.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

EU potrošila 500 milijardi evra na ublažavanje energetske krize – strah od recesije i poskupljenja

Read Next

KAKO ŽIVI NAJBOGATIJI SULTAN NA SVETU: Ima 7000 automobila, zlatni avion, vilu od 2 miliona kvadrata i HAREM sa 100 žena