SUNCE ULAZI U ZNAK STRELCA: Spremite se za tektonske promene U SVIM SFERAMA ŽIVOTA!

Strelčevise u astrologiji opisuju kao veseli ljudi, koji zauvek u duši ostaju deca. Ovo je znak koji teži ljubavi i harmoniji, usrećuje ljude oko sebe i pronalazi zadovoljstvo u malim stvarima. Da li to znači da nam sledi period pun ljubavi i radosti?

Zapravo ulazak Suncakoje predstavlja životnu energiju i snagu u znak Strelca podseća sve horoskopske znake na zanimljive činjenice. Donosi nam promene na ljubavnom polju ali i zanimljive finansijske prilike. Imali smo spektar zanimljivih i burnih dešavanja na zvezdanom nebu tokom novembra meseca. Bliži nam se kraj godine, a praznična atmosfera se oseća u vazduhu. Da li će idiličnu atmosferu astrološka dešavanja učiniti napetom ili će je smiriti? Otkrivamo vam u narednim redovima!

Saznajte šta donosi sam kraj novembra na astrološkom nebu i kako će Sunce u znaku Strelca uticati na vaš horoskopski znak!

Nakon ulaska Sunca u znak Strelca 22. novembra, astrološko nebo se neće smiriti. Imamo zanimljiv odnos Saturnov sekstil sa Hironom 27. novembra. Hironse smatra kometom koja se nalazi između Saturna i Urana na zvezdanom nebu.

To je njegova prirodna postavka i on pojedincu može govoriti o talentima koje dobija rođenjem. Pred sam kraj novembra Hiron pravi sekstil sa Saturnom, planetom koja nas uči važne životne lekcije. Čini se da nas ovakva kombinacija podseća ko smo i proverava da li smo se isključili iz starih obrazaca ponašanja i naučili lekcije iz prošlosti.

Kakve nam promene na ljubavnom planu Sunce u Strelcu i Saturnov seksitil sa Hironom donose?

Na ljubavnom planu ulazak Sunca u znak Strelca nudi nam priliku za nove početke. Ovaj period koji počinje 22. novembra podsetiće nas koliko je važno oslušnuti svet oko sebe i uživati u njemu. Ukoliko se opustite u prvim danima nakon 22. novembra možete upoznati nove ljude, obnoviti stara poznanstva i na iznenađujuće lak i pozitivan način rešiti nesuglasiceiz prošlosti. Strelac je direktan i poletan, ne gubi vreme na različite smicalice i ne troši reči.

Ukoliko ste u vezi bićete susređeni na nežnosti ispunjavati svoje ali i želje partnera. Lep period za porodična okupljanja, upoznavanje partnera sa roditeljima, planiranje porodice i ostvarivanje drugih za vas važnih ciljeva u ljubavi. Ujedno, Sunce u znaku Strelca slobodnima može doneti kontakt sa uniformisanim muškarcima, koji imaju jake pozicije u društvu. Ovakvo zanimljivo dešavanje u polju ljubavi posebno će uticati na same Strelčeve ali i Lavove, Ovnove, i Jarčeve. Slobodni će uživati u slobodnom vremenu, postaće otvoreniji za nova poznanstva i imati priliku da prodube odnose sa dragim ljudima.

Vladavina Strelca nas tera da budemo aktivni, da provodimo vreme u društvu, u prirodi u igru, veselju. Praktično, da slavimo život! Iako ovo nije vezano za ljubavulazak Sunca u znak Strelca podstaći će našu unutrašnju energiju. Ako dugo planirate da počnete sa treninzima, jogom ili meditacijom sada je pravi trenutak. Treba se usresrediti na menjanje navika i postizanje što boljeg sklada sa ljudima oko sebe, jer nas Saturn 27. novembra opominje. Donosi nam iskušenje, ljudi iz prošlosti koji su bili loši po nas ali nas može susresti i sa lošim zdravstvenim stanjem ako nismo brinuli o sebi u proteklom periodu. Kao da nas zvezde opominju da je vreme da krenemo napred i borimo se za sebe, u ljubavi, ali i po pitanju zdravlja!

Kako iskoristiti astrološko dešavanje i prosperirati u poslu i finansijama?

Sunce u Strelcu označava priliv nove energije i oslobađanje od negativnih obrazaca ponašanja. Neki od vas mogu dobiti nove ideje i organizovati poslovne sastanke, tražiti povišicui izboriti se za sigurno mesto unutar firme. Ovo se posebno odnosi na Bikove, Ribe, Blizance i Vodolije.

Ukoliko neki od vas razmišljaju o pokretanju posla, privatnog biznisa, osetiće nalet adrenalina i veliku želju za nezavisnošću od sistema. Nemojte donositi ishitrene odluke, proverite sve aspekte poslovanja i tržišta pre nego što uložite novac. Na finansijskom planu vladavina Strelca nas može vući ka impulsivnim kupovinama. Zato napravite detaljan plan budžeta, jer nas prolazak Saturna opominje i budi našu savest. Vreme je i za obrazovanje, nadogradnju znanja, ali i upisivanje različitih kurseva, koji će poslužiti za bolje pozicioniranje na poslu.

Ukoliko ste željni promenakraj novembra i astrološka dešavanja koja ga prate daće vam snagu i podsetiti vas koliko je važno verovati u sebe. Iskoristite ovaj period i počnite sa dugo odlaganim, treninzima, poslovnim poduhvatima i rešite nesuglasice sa ljudima iz svog orkuženja.

Ne morate ići toliko duboko ako se ne osećate spremno, jednostavno zapišite svoje ciljeve za godinu koja nam stiže. Pozitivna energija će vas preplaviti!

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVO POVRĆE JE PRAVO ČUDO PRIRODE: Oporavlja jetru, reguliše šećer i pritisak, melem je za želudac!

Read Next

Šta žene žele nakon seksa?