STIŽE KRVAVI MESEC I DONOSI NEVEROVATNE KOSMIČKE PROMENE: Najveći uticaj će imati na ova 4 znaka!

Pun Mesec obasjaće nebo 26. maja i biće u znaku Strelca. Ujedno desiće se i  pomraćenje Meseca. Evo šta možemo da očekujemo:

Povećanu emociju, preispitivanje duše, sećanja, davnih i trenutnih ljubavi, dubokih osećaja,preispitivaćemo svoje stavove, principe.

Imaćemo želju nešto da promenimo a najviše će biti alarmirane emocije. Pun mesec uvek donosi to da se emocije preliju, tako da ćemo gotovo svi imati jake i burne emocije. Kako je Strelac večiti optimista i stvari posmatra široko, tako će i naše reakcije biti velike, široke burne i pomalo filozofske, jer je Strelac veliki filizof i pristupa problemu sa te strane.

Ovo pomračenje i pun Mesec se dešavaju na petom stepenu Strelca, tako da svi horoskopski znaci koji imaju neke planete oko ovog stepena mogu da očekuju uragan emocija koji će ovaj pun Mesec izbaciti na površinu.

Šta je potrebno da urdimo?

Da otpustimo sve što nas blokira, i na taj način stvaramo protočnu energiji i čistimo naše telo, dušu i misli. Promene će se dešavati na raznim nivoima, tenzije će biti velike, a mi ćemo se osećati nesigurno i uzburkano. Ono što je savet je da prihvatimo Strelčev optimizam i da se pustimo niz reku emocija jer na kraju uvek sve bude baš onako kako i treba da bude.

Znakovi koji će najviše osetiti ovaj pun Mesec i pomračenje su:Strelčevi, Device , Ribe i Blizanci. Evo šta mogu da očekuju: 

Strelac

Ovo pomračenje se dešava u vašem polju partnerskih odnosa pa bi bilo dobro da samo malo suzdržite emocije , da se ne zalećete i da ne ulazite u sukobe. Sada ste veoma osetljivi i pomalo nesigurni u sebe pa od straha možete da imate burne rekacije i da “uplašite” partnera.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE TURBULENTAN PERIOD: Zvezde će im maksimalno zakoplikovati život!

umetnička fotografija, umetnički portret, Horoskop

Devica

Vama se dešavanje dešava u polju karijere pa su moguće razne promene . Promene posla na bolje, povećanje zarade a isto tako i svađe pa i pretnje sa nadređenima . Merkur vam je u retro hodu pa bi bilo jako bitno da informacije filtrirate i da ih ne prihvatate zdravo za gotovo jer vas u suprotnom te informacije mogu uvući u sukob sa nadređenim.

Blizanaci

Biće vam aktivirana kuća odnosa i vašeg javnog života. Nikako ne sedite na dve stolice, misli i emocije neka budu precizne i jasne i izbegvajte dvosmislene odnose bilo koje vrste.

Ribe

Ne ulazite u sukob sa porodicom. Što se posla tiče imate dve opcije ili napredovanje u karijeri i veća plata ili pokretanje ličnog biznisa.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

MAGIČNE AFIRMACIJE KOJE TREBA DA IZGOVORI SVAKA ŽENA: Ponavljajte ih nekoliko dana i očekujte čudesnu promenu

Read Next

2 PRAVILA BAŠTOVANA ZA DOBAR PRINOS PARADAJZA: Obratite pažnju na ovo ako hoćete sočne i zdrave proizvode!