Stefanović: Nisam učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile Vučića ili članove njegove porodice

Nebojša Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara da li posle zahteva odbora SNS-a širom Srbije da bude smenjen sa funkcije predsednika GO stranke u Beogradu i sa javnih funkcija, smatra da treba da podnese ostavku, rekao da će o tome razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

“Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti me zanima da u njoj budem večno. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača, da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, da se potrudim da svojim radom pokažem da opravdavam poverenje”, rekao je Stefanović nakon dočeka novog kontingenta kineskih vakcina.

Naglasio je da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u bilo kakvim aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

“Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram, ali da budem u fotelji večito niti mi pada na pamet niti je to za mene prioritet u mom životu”, istakao je Stefanović.

Stefanović je rekao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega sa predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju.

Rekao je i da će odluku, kada bude doneta i kakva god bila, saopštiti javnosti.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/9/politika.html

Admin

Read Previous

Maja Gojković za RTS o povratku kulture u naš život

Read Next

Momirović: Proleća sledeće godine počinje gradnja prve linije metroa