STEFANI (27) UVEĆALA GRUDI I ZADNJICU DO MAKSIMUMA: Njene obline su nerealne i svi se pitaju kako uopšte hoda! (FOTO)

Devojke koje zarađuju tako što prodaju svoje golišave fotografije na internetu, poznate su po tome što često posećuju klinike plastične hirurgije kako bi dobile obline o kojima muškarci sanjaju.

Izuzetak nije ni Stefani Palomares (27)koja je na jednu od poslednjih operacija uvećanja zadnjice potrošila 200.000 dolara!Ali to je ni malo ne zabrinjava, jer smatra da joj se sav uloženi novac duplo vraća.

Od trenutka kada je podelila fotografije svoje nove zadnjica broj njenih pratilaca uvećao se za nekoliko desetina hiljada, pa sada može da se pohvali da je prati preko 1,9 miliona ljudi.

Stefani tvrdi da obožavaoci vole što je njena zadnjica toliko velika, te da joj daju komplimente da ista zaslužuje i svoj poštanski broj, s obzirom kolikog je obima.

Stefani kaže da je prošlog meseca zaradila preko 75000dolara zahvaljujući uvećanju grudi i zadnjice.

Kupila sam kuću sa pet spavaćih soba u Vegasu. Sada tamo imam stanara koji mi plata tri puta veću kiriju od rate kredita. Kupujem još jedno imanje za nekoliko meseci”, rekla je ona za “Daily Star”.

Amerikanka, koja većinu prihoda duguje platformi “OnlyFans” na kojoj prodaje svoje golišave fotografije, kaže da živi život iz snova, a da joj u tome smetaju samo muškarci koji su opsednuti njom.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NE MOŽETE DA SKINETE PRSTEN? Evo jednostavnog TRIKA! Sve što vam treba su DVE STVARI koje imate u kući! (VIDEO)

Read Next

KOLIKO SU VREDELA NAJČUVENIJA DELA SVETSKE KNJIŽEVNOSTI: Evo koliko su Dostojevski, Tolstoj i Puškin zarađivali!