Stavite 1 sastojak u veš mašinu i podesite program na 60 stepeni: Izbaciće sve nečistoće i raditi kao nova

Veš će biti bolje opran, a vrata od mašine neće magliti, već će i ona biti sjajna kao da je mašina tek kupljena

Kako bi vaša odeća bila uvek čista, mirisna i lepo oprana redovno čistite veš mašinu. Sve možete uraditi sami kod kuće sredstvom koje verovatno već imate u domu.

Potrebne su vam samo dve tablete za pranje sudova.

Ne morate skidati omot, samo ih ubacite unutra. Zatvorite vrata od mašine. Program podesite na pamuk, pa na 60 stepeni. Pred kraj rada mašine, voda će biti mnogo čistija. Mašina će tako izbaciti svu prljavštinu, objašnjava kanal “Jecina svaštarica“.

Čišćenje veš mašine limunom i pastom

Slični tekstovi

Da li znate kako je najbolje očistiti veš mašinu? Mnoge kombinacije za čišćenje kruže na Internetu, a ova je posebna i drugačija. Moramo priznati da je trik zaista čudan, ali trebalo bi dati šansu.

Potreban vam je jedan limun i pasta za zube. Limun presecite na pola i stavite u sredinu pastu za zube. Ubacite ga u bubanj mašine za pranje veša. Pastu stavite na unutrašnjost vrata od mašine, takođe. Ovo potpuno uništava neprijatne mirise u mašini, veš će biti bolje opran, a vrata od mašine neće magliti, već će i ona biti sjajna kao da je mašina tek kupljena.

Dodatna preporuka je da gumu u unutrašnjosti mašine očistite sodom bikarbonom i sirćetom. Upalite neki kraći program na otprilike 15 minuta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

KAKO JE JEDNA ŽENA PREŽIVELA SA 32 MUŠKARCA NA PUSTOM OSTRVU: Sedam godina radili su joj neverovatne stvari

Read Next

Мит Ромни, крај каријере политичара без харизме