Stanojević pred Mačvu: Imamo jasan cilj

Crno-beli će sutra od 18.05 sati gostovati domaćem timu u Šapcu.

“Igramo u gostima protiv ekipe koja je već ispala iz lige. Međutim, mi imamo naše ciljeve i naš način igre”, poručio je Stanojević na video konferenciji za medije pred meč.

Strateg crno-belih istakao je da i u ovom duelu neće moći da računa na Svetozara Markovića i Žana-Kristofa Bajbeka.

“Za Bajbeka je bilo planirano da uđe sa klupe, ali je povraćao, oseća se loše i neće biti u konkurenciji za tim. Što se tiče Svete Marković, videćemo da li će biti u mogućnosti da igra u polufinalu Kupa”, objasnio je Stanojević.

Stanojević je najavio da će u finišu sezone mladi igrači, kao i do sada dobijati šansu, ali da se nište neće raditi na silu.

“Imamo 30 igrača u sastavu i teško je da svako dobije šansu. Biće tu i nezadovoljnih igrača. Trudimo se da mladim igračima ukažemo šansu i mislim da sam u prethodnom periodu davao priliku mladima da se nametnu. Koliko će još ko dobiti minuta na terenu, zavisi od njih, ali i situacije. Duplirane su nam pozicije, praktično imamo po tri igrača na svkom mestu u timu i ne možemo nešto da radimo preko reda”, naveo je Stanojević.

Iako je u minulom kolu protiv Radničkog iz Niša branio odlično, Stanojević je najavio da Aleksandar Popović neće biti među stativama i za meč u Šapcu.

“Protiv Mačve neće braniti. Volim da mi svi igrači budu u fokusu i zato stalno rotiramo, da imam što više njih na raspolaganju koji su u pravom ritmu. On je pokazao da je sadašnjost i budućnost Partizana. Napredovao je dosta i ima rutinu”, zaključio je Stanojević.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Španovićeva: Napadam zlato u Tokiju

Read Next

Fonjini nadigrao Krajinovića u Monte Karlu