Stanojević: Najteže su utakmice pre i posle derbija

Crno-beli u subotu od 19.05 sati na stadionu u Humskoj dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca u 29. kolu Superlige, a taj meč je uvod za večiti derbi protiv Crvene zvezde koji se igra sledeće srede.

“Najteže su utakmice pre i posle derbija. Prethodni put smo imali situaciju da smo sa Metalcem igrali nerešeno, da smo posle derbija izgubili u Nišu. Šta nam znači da igramo derbi, a ne pobedimo prethodnu utakmicu. Nadam se da ćemo biti pravi”, rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Crno-beli su u seriji od 18. uzastopnih pobeda u svim takmičenjma, a trener ekipe iz Gornjeg Milanovca Žarko Lazetić istakao je da će bez obzira što je Partizan u ludačkoj seriji, njegov tim pokušati da pobedi u Humskoj.

“U dobroj smo formi bili do sada, dobro smo igrali. Poštujem ekipu Metalca iz jednog posebnog razloga, imaju dosta igrača i trenera iz škole Partizana. Igraju na jedan dostojanstven način, sa respektom prema bivšem klubu, a iznad svega daju i svoj maksimum i igraju za sebe. To su pokazali u dve utakmice, oni su jedna od retkih ekipa koje nismo pobedili. Sav respekt i poštovanje prema njima”, naveo je Stanojević.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Obradović nije više selektor rukometašica Srbije

Read Next

Stanković: Fokusirano u Kruševcu, Napredak opasan protivnik