Stanković: Znali smo da ćemo patiti, ali i da će sve biti kako treba

“Rekao sam takođe da ću rizikovati i nismo odstupili od naše formacije i igre, morali smo malo više da trčimo, ali znao sam da će doći momenat kada ćemo mnogo ‘patiti’ i i kada ćemo imati problema. Kao i da će, kada to preguramo, sve da bude kako treba i tako je i bilo”, istakao je Stanković na konferenciji za medije.

“Ni u jednom trenutku nismo odustali od pobede, koja je mnogo velika za ovaj klub i momke. Neko bi se povukao posle primljenog gola, ali mi smo dodali gas”, dodao je Zvezdin trener.

“Ovakva atmosfera se može doživeti samo na Marakani, to je vetar u leđa koji poštujem mnogo. Sećam se kako je bilo kada sam bio klinac i to mi je davalo snagu. Rekao sam da Marakana taj adrenalin treba da pretvori u snagu, ne u strah i tako smo se ponašali večeras. Čestitke momcima koji su odigrali taktički perfektnu utakmicu, drugačije nije moglo, ako neko poznaje bolje fudbal može da me ispravi. Prezadovoljan sam, bitna su tri boda, polako idemo iz utakmice u utakmicu”, poručio je Stanković.

Aleksandar Katai je istakao da, iako je ovo početak takmičenja, da je ovo izuzetno važna pobeda. 

“Ništa nije gotovo, ali ovaj pristup je jedini pravi i samo je potrebno ovako da nastavimo”, rekao je fudbaler Crvene zvezde.

“Nije bilo možda lepo, ali tri boda su najbitnija. Mislim da su navijači ponosni i zadovoljni ovom pobedom. Braga je izuzetno kvalitetna, ali tri boda zasluženo ostaju u Beogradu. Hvala svima što su nas bodrili tokom svih 90 minuta i uveren sam da smo se odužili na pravi način”, istakao je Katai.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Bitka za Rusku dumu – Rusija od petka bira novi saziv parlamenta

Read Next

Srbija prvi put emitovala “zelenu obveznicu” od milijardu evra