Stanković za RTS: Ovo je novi Bari i moja najveća radost i uspeh u Zvezdi

Crvena zvezda odigrala je nerešeno sa Bragom 1:1 u Portugaliji i tako kao prvoplasirana ekipa iz grupe izborila plasman u osminu finala Lige Evrope.

“Posle Barija, ovi momci su ispisali istoriju. To je ta utakmica i to je taj momenat. Da je bilo teško – jeste. Uspeli smo da skupimo snagu, da budemo organizovani. Ovo je pobeda za sve crveno-bele, koji znaju da pate, ali i da se raduju sa Crvenom zvezdom. Ovo je veliki uspeh kluba, pre svega velike čestitke mom stručnom štabu, koji je 24/7 sa momcima. 

“Osvojiti 11 bodova u ovoj grupi i otići u osminu finala, nije lako, svaka čast mojim momcima. Svašta može da se desi, ja sam realista u životu, mi moramo još dosta da radimo, da se i odmorimo, ali o tome kasnije. Ne znam šta bih rekao od sreće, doću u Zvezdu, biti kod kuće i zajedno ispisati istoriju, nisam svestan, teć ćemo svi biti”, dodaje trener Crveno belih.

“Ovo je moj najveći uspeh. Bilo je lepih momenata, ali ovo je ono pravo. Da sam profesor, dao bih desetku svojim igračima. Desetku za zalaganje, požrtvovanje veru, odricanje, momci su bili fenomelani, protiv odlične ekipe, mnogo su dobra ekipa, četvrti u njihovom prvenstvu. Spremali smo sve scenarije. Videlo se odmah, čim smo primili onaj gol, pomerili smo granice”, zaključio je Stanković. 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Rad od kuće u Nemačkoj, ako se povredite na putu od kreveta do stola odštetu plaća osiguranje

Read Next

Brnabićeva se sastala sa predstavnicima kompanije MSD