Stanković: Protiv Javora da potvrdimo pobedu u derbiju

Trener crveno-belih Dejan Stanković osvrnuo se na protekli derbi i na poslednji meč sa Javirom koji im nije ostao u najboljem sećanju.

“Prvu utakmicu protiv Javora nismo uspeli da dobijemo, iako je taj meč trebalo da završimo sa par golova. Jednostavno takav je bio dan, sada je drugačije, sada želimo da u Ivanjici potvrdimo pobedu u derbiju.”, rekao je Stanković za klupsku TV.

Strateg Zvezde je konstatovao da su domaćini vrlo motivisani za igru kao i njegov tim što garantuje da će utakmica biti dobra i zanimljiva.

“U meč ulazimo maksimalno koncentrisani, derbi je prošao, odigrao se, arhiviran je, pouke i dobre stvari ćemo izvući, a naš cilj ostaje nepromenjen. Idemo da odigramo jednu jaku utakmicu tamo, iako je teren nezgodan, manji je, dimenzije su manje, oni su motivisani, imaju svoju matematiku i ciljeve. Biće to jedna prava i dobra utakmica “, istakao je Stanković.

Zvezdin trener dodao je i da nema mesta kalkulacijama i da će crveno-beli u svakoj utakmici do kraja prvenstva ići na pobedu.

“Matematika čini svoje, od početka sezone pričamo o tome da spremamo utakmicu za utakmicu, tri po tri boda. Ne razmišljmo o nečemu što je sutra, tri boda protiv Javora potvrđuju pobedu protiv Partizana i nećemo odustati od toga. Nema kalkulacija, ostalo je osam kola do kraja, četiri pobede su nam potrebne da bismo i matematički obezbedili titulu. Jedna po jedna, ja bih voleo da da dobijemo sve utakmice do kraja i težićemo ka tome, to je cilj”, poručio je Stanković.

Utakmica između Javora i Zvezde igra se u nedelju od 15 sati.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

To može samo Ludakova družina – Lids sa igračem manje savladao Siti u gostima

Read Next

“Osakaćenom” Bajernu bod protiv Uniona, Joviću gol u “vatrometu” u Frankfurtu