Stanković: Pokazali smo identitet, momci su pobednici

Zvezda je prva u brupi F, a za plasman u nokaut fazu biće joj potrebno da osvoji bar bod u poslednjem kolu u Bragi 9. decembra.

“Preponosan sam na grupu, zato što je pokazala svoj identitet. Šta god da bude protiv Brage u Portugaliji mi smo pobedili. Momci su pokazali odanost klubu, pokazali su volju i želju da se bore protiv svega. Pobednici su šta god da se desi, da li budemo prvi, drugi ili treći. Sve kad se sabere i oduzme pobedili smo”, izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

On je posebno naglasio dobru igru u defanzivi.

“Bila je jedna od boljih, ako i ne najbolja utakmica kada govorimo o tome. Imali smo i dosta dobrih šansi, pogotovo u drugom poluvremenu.”

Stanković dodaje da je još rano za priču o meču u Bragi.

“Šta će biti u Portugaliji ne možemo da znamo, dolazi nam Spartak prvo. Nakon toga gledaćemo da se momci oporave što pre i da igrači budu odlični kao večeras. Što se tiče meča Ludogoreca i Mitjilanda, to nije moja briga. Ovo je prosto takva grupa, možeš da budeš i prvi i poslednji. Ludogorec je dobra ekipa, niko ne može da nam kaže drugačije. Osetili smo snagu sve tri ekipe. Ne razmišljam o toj utakmici, očekujem od nas da budemo pravi”, poručio je Stanković i posebno se zahvalio deci na tribinama na sjajnoj podršci.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Usvojen Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi, ukida se prag izlaznosti od 50 odsto

Read Next

Tržište osiguranja beleži rast uplata uprkos pandemiji