Stanković: Pobeda u derbiju nas motivisala

Fudbaleri Zvezde su posle rezultatskog preokreta pobedili su Javor u Ivanjici sa 5:1 u 31. kolu Superlige Srbije, a trener Stanković je istakao da je pobeda u derbiju bila vrlo važna za motivaciju njegovog tima.

“Nisam hteo pre utakmice da govorim koliko je teren neravan, ali dobro, krenuli smo ”uzbrdo” od samog starta. Primili smo gol, ali nije popuštala koncentracija, pa smo na vreme izjednačili i poveli. Momci su stvarno bili odlični. Govorili su da uvek posle derbija padne koncentracija i da se igrači isprazne, ali mislim da je suprotno od toga, što se moglo videti i danas”, rekao je Stanković posle meča.

Posle vrlo zanimljive utakmice, neobičnog toka i rezultatskog obrta, Zvezda sada ima 89 bodova na prvom mestu na tabeli Superlige.

“Nema razloga da se zadovoljavamo, a još nismo ništa uradili. Takav je mentalitet naše ekipe, idemo iz utakmice u utakmicu što bolji i jači da dođemo do konačnog cilja. Ovakvim ritmom i ovako ozbljnim pristupom utakmicama, mislim da smo na pravom putu i možemo biti stvarno efikasni i opasni iz meča u meč”, zaključio je Stanković.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

“Čekićari” bolji od “lisica”, Lingard vodi Vest Hem ka Ligi šampiona

Read Next

Partizan pobedio Radnički