Stanković: Nema opuštanja, protiv Rada kao da je finale

“Igrači moraju na pravi način da pristupe obavezama, zbog njih samih, da ne bi došli u rizik od mogućih povreda, jer pad koncentracije obično vodi takvim situacijama. Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili već više od godinu dana, da na svakoj utakmici budemo oni pravi i pristupimo kao da se radi o finalu, tako će biti i sada”, istakao je Stanković za klupsku TV.

Osvrnuo se Stanković i na prethodni meč koji su njegovi izabranici odigrali protiv Rada u Kupu Srbije.

“Bitno je da smo pobedili i prošli u narednu fazu takmičenja Kupa Srbije, voleo bih da se ponovi taj rezultat i da uzmemo tri boda. Kup smo igrali dva dana posle prvenstvene utakmice, imali dosta promena u ekipi, uspeli smo da preokrenemo, pokazali jak karakter i Zvezda je bila čvrsta ekipa na terenu, to očekujem i sutra.”

Stanković je prokomentarisao i činjenicu da je njegov bivši klub Inter osvojio skudeto, prvi posle čuvene “Triplete” 2010. u kojoj je i on učestvovao.

“Pričao sam i u Interu posle naše utakmice sa Milanom da jedina ekipa koja može da osvoji titulu je Inter, oni su to pokazali i dokazali. Mislim da im je dosta pomoglo to što su imali utakmice samo u prvenstvu bez Evrope, spremali su utakmice iz nedelje u nedelju i imali jaku i spremnu ekipu. Mislim da je to donelo veliku prednost, a i sam trener, klub i igrači su napravili razliku i čestitam im ovom prilikom. Aktivirala se ta naša “Njhats App” grupa, čestitali smo, podsetili se starih dana i Inter se vratio na mesto gde je zaslužio da bude”, poručio je Stanković.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Lalatović: Šansa mladima, teško motivisati igrače koji nemaju nove ugovore

Read Next

Krstajić pred Partizan: Verujem da ćemo ostaviti dobar utisak