Stanković: Najjači sastav napada tri boda protiv Radnika

Crveno-beli će u subotu od 19 sati na svom stadionu “Rajko Mitić” dočekati ekipu iz Surdulice, sa kojom će sledeće srede igrati i u polufinalu Kupa Srbije.

“Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na nerešen rezultat. Nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Ne bi se ni momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav. Nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni”,rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković se osvrnnuo i na najboljeg strelca Surduličana i Superlige Srbije Milana Makarića.

“Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im „odsečemo” ono što je najbolje i da ih „stavimo” u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i sutra.”

Sef stručnog štaba crveno-belih istakao je da su tri boda sa sutrašnje utakmice najbitnija u ovom momentu.

“Brojim sutra, da su to tri boda ako pobedimo, druga matematika me ne zanima”, rekao je Stanković, koji je govorio i o Aleksandru Kataiju, koji se i pored dvomesečnog odsustava sa terena može pohvaliti odličnom sezonom.

“Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima pre svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine neverovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva mesec koja je pauzirao zbog povrede, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač”, zaključio Stanković.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Saveti – Pravo vreme za posetu Kini – Travel Magazine

Read Next

Evrokup u novom formatu od naredne sezone