Stanković: Motivišu nas teške utakmice

Crveno-beli u nedelju od 17 sati gostuju u Inđiji.

“Prethodni put kada smo igrali protiv Inđije na njihovom terenu bilo je 1:1, u kupu 2:1. Jednostavno nekada se dešava da ti protivnik malo više ne leži i imaš više problema. Još uvek matematički nismo obezbedili titulu, tako da naš cilj ostaje isti. Volim kada imamo teške situacije, teške utakmice i protivnike jer u takvim mečevima samo možemo da porastemo kao ekipa i ništa drugo”, rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković je govorio i o igračima koji su mu na raspolaganju za predstojeći meč protiv Inđije.

“Skoro svi igrači su na raspolaganju, Sanogo će zbog kartona morati da preskoči ovaj meč. Videćemo još, ima dosta igrača koji su igrali mnogo utakmica. Imamo još današnji trening i onda ćemo odlučiti ko će početi utakmic”, rekao je Stanković i osvrnuo i na protvnički tim.

“Ne znam koliko su rasterećeni. Mislim da se oni bore za opstanak ako ne grešim, njihova pozicija na tabeli govori da imaju čemu da se nadaju, iz tog razloga ne znam da li će biti opušteni. Međutim, to ne menja ništa kod nas, mi analiziramo protivnika, a ne njihovu situaciju na tabeli i da li će biti opušteni. Poštujemo svakog protivnika i idemo na pobedu”, zaključio je Stanković.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Nemeš u finalu EP, u nedelju borba za zlato

Read Next

Datunašvili šampion Evrope