Šta znači kad nađete novčić na ulici?

Nalazak novčića na ulici značajniji je događaj nego što biste pretpostavili – evo kakvo je njegovo značenje!

Svi smo bar po jednom naišli na novčić na ulici. Dok jedni smatraju da je to sreća, drugi ne vole da uzimaju novac sa ulice. Ipak, numerolozi tvrde da pronalazak novčića na ulici donosi ljubav i nešto lepo.
Jedan novčić

Kovanica novca na ulici može najaviti promenu u vašem životu. Prema tumačenju numerologa, to može biti znak da ćete se uskoro izvući iz finansijske krize ili da ćete dobiti nekakvu pomoć u tom smislu. Novčić vas ohrabruje da imate vere, da budete strpljivi dok se situacija ne reši.

Dva novčića

Kada nađete dva novčića na ulici, bilo odjednom ili jedan po jedan u razmaku od nekoliko dana, to znači da bi trebalo da se fokusirate na svoju vezu. Takođe, trebalo bi da poklonite malo pažnje i drugima, umesto da razmišljate samo o sebi.

Slični tekstovi

U pronalaženju dva novčića, numerolozi vide još jednu poruku – dva čoveka su bolja od jednog. Razmislite o vezama, kojga ste povredili ili gde je trebalo više da se potrudite.

Broj dva je paran i simbol je balans, baš kao što je dvoje ljudi potrebno za balans u vezi, a trud samo jedne strane ne znači ništa, takva veza neće opstati. Uložite trud u vezu, izbalansirajte prioritete i sve će doći na svoje mesto.

Tri novčića

Tri je u numerologiji veoma interesantan i važan broj. Kada je reč o pronađenim novčićima, numerolozi tumače da je taj treći obično odgovor na prva dva novčića.

Dete nastaje od dvoje ljudi, bogatstvo se uvećava ako uložite jo malo, prošlost, sadašnjost i budućnost su kombinacija tri elementa, podsećaju numerolozi.

Broj tri je takođe i simbol napretka, a pronalazak tri novčića definitivno je znak dobrih vesti ili uvećanja finansijskih sredstava. Smatra se i srećnim brojem, a može biti i znak da vam je potrebna pauza od svakodnevnog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Samo jedan sastojak uklanja kamenac iz kuvala za vodu! (video)

Read Next

Drecun: Sastanak u Briselu priprema za onaj koji treba da usledi, iz Prištine ne stižu ohrabrujuće vesti