Šta se damama vrti po glavi: Evo o čemu žene razmišljaju posle seksa

Nakon seksa mnogi se pitaju da li su bili dovoljno dobri, ili pak razmišljaju o tome koliko su uživali u tom odnosu. Ipak, parovi nekada nisu dovoljno otvoreni da sa partnerom podele svoje misli, pa neretko mnoge muškarce zanima o čemu dame razmišljaju nakon vođenja ljubavi.

Žedna sam

Iako ovo nema nikakve veze sa seksom i vašom umetnošću, žeđ je ono što vam često pada na pamet odmah nakon odnosa.

Iscrpljena sam

Seks je energija. Trošenje energije dovodi do iscrpljenosti, pa bi mogla da poželi i pojede nešto odmah nakon seksa i kalorija koje je potrošila.

Slični tekstovi

Kako sam dobra…

Moguće je da ljubite ženu koja ima ego muškarca, što je zapravo genijalno! Takva žena je s razlogom ponosna na „svoje veštine“.

Bio je tako dobar…

Da, ponekad žene razmišljaju o tome koliko im je partner dobar u krevetu, iako izraz njenog lica neće otkriti te „prljave” misli. Ako primetite da posle seksa bulji u zid, možda neće želeti da vam otkrije koliko ste zaista dobri. Možda je malo neprijatno, ali ako odnos potraje kratko, žena će to svakako primetiti.

Da li me voli?

Neke žene veruju da je ovaj intimni čin romantična veza koja će trajati. Postoji razlog za ovu percepciju ili ste je naterali da tako misli ili ona misli da je dobar seks garancija da ćete je voleti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023. GODINE: Bikovima mnoge stvari idu po planu, a NJIMA je mesec prepun izazova i prepreka

Read Next

Pred sastanak u Briselu – evropski plan za KiM u fokusu