ŠTA DONOSI VLADAVINA MOĆNOG BIKA KOJA POČINJE SUTRA:Ovi znakovi će morati više da se trude,a evo kojima će sve biti lako

Vladavina Bika ove godine počinje 19. aprila uvečei trajaće do 20. maja.

Merkur ulazi u Bikaisti dan kad i Sunce, što znači da će se razigrana i agresivna  energija Ovna naglo zameniti stabilnijom energijom Bika.

Budući da se Venera uselila u središnji prolećni znak 14. aprila, narednih nedelju dana najpovlašćeniji znakovi biće Devica, Jarac, Rak i Ribe.

Takođe, i Bik ali on je na udaru Saturna i Jupitera iz Vodolije. Ipak, i Biku će biti lakše u narednom periodu nego dok je grupa planeta boravila u Ovnu.

Dok će pripadnici navedenih znakova postati prgavi, bolje raspoloženi i izloženi povoljnijim okolnostima, Lavovi, Škorpije i Vodolije će morati više da se trude kako bi ostvarili ciljeve.A ljudi s kojima su u komunikaciji biće im manje naklonjeni.

Uprkos tome, mogu ostvariti značajne uspehe, samo što na tom putu mogu naići na poneki životni udarac.

Svi horoskopski iznakovi bi trebalo da se prilagode bikovskim energijama i okrenu se ciljevima koji su pod zaštitog tog znaka.

devojka, proleće, osmeh, lepa devojka

Posvetite se zdravlju, sigurnosti, imovini i porodici. Izračunajte s koliko novca raspolažete, kao i dugove i potraživanja, te napravite plan prihoda i rashoda.

Održavajte kontakt s prirodom, radite u bašti ili polju, ispunite dom cvećem.

Ako pokušavate da zavedete i šarmirate partnera ili partnerku, imajte na umu da će oni koji žele ozbiljnu vezu imati najviše uspeha u ljubavi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Pred vama je mogućnost da donesete odluku koja će biti važna za poslovnu budućnost!

Read Next

Recept za brzu i preukusnu čokoladnu tortu od sastojaka koje već imate u kuhinji