ŠTA DONOSI MERKUR U STRELCU OD 17. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA 2022: Device ispunjavaju ciljeve, a NJIH očekuje iskušenje

Horoskop objašnjava da će od 17. novembra do 5. decembra Merkur će boraviti u znaku Strelcu i, kako astrolozi napominju, može ublažiti negativan uticaj Venere u Strelcu koja traje od 16. novembra do 9. decembra.

Merkur će više uticati na finansijsku i intelektualnu sferu, kao i na odnose sa drugima, pronalaženje zajedničkog jezika, jer je Merkur planetakomunikacije, piše Sensa.

Ovan

Merkur na vatrenog Ovna utiče tako što podstiče formiranje poverljivih odnosa sa drugima. Ovo će biti njegova glavna podrška predstavnicima ovog znaka. U finansijskom sektoru se oslonite na svoje iskustvo i prethodno stečena znanja koja mogu pomoći da sada napredujete.

Bik

Bika čeka prijatan period za učenje novih stvari važnih za posao, pa mogu upisati kurs jezika, radionicu ličnog razvoja, kurseve kompjuterskih programa… Merkur će pomoći da sve shvati u hodu, a takođe će pomoći Biku da sklopi uspešne poslove. Ovo će biti odlično vreme za poslovna putovanja, promenu mesta, pa čak i traženje novog posla. Pre promena razmislite i budite oprezni.

Blizanci

Blizanci treba da se saberu i krenu u akciju, jer krajem godine može ih očekivati sjajan period za posao ili finansijske aktivnosti. U periodu od 16. novembra do 5. decembra, Blizanci će imati hrabrosti da naprave važan korak ka uspehu.

Rak

Rakovi ovih dana treba da idu u kupovinu, ali pre toga da pažljivo razmotre sve. Merkur u Strelcu ih podstiče da menjaju materijalne stvari i prilagode se novim tokovima života. Razmotrite sve solucije pre nego što donesete izbor.

Lav

Lavovi mogu bezbedno kupiti nešto važno za kuću, izvršiti popravke. Možete investirati u nove hobije. Astrolozi savetuju da budete malo pažljiviji prema detaljima, onda će sve biti u redu. U većini slučajeva, Lavovi takođe treba da slušaju mišljenje voljenih. To sigurno neće biti suvišno.

Devica

Device u tako povoljnom periodu kao što je ovaj treba češće da se oslanjaju na činjenice, a ne na spekulacije. Ovo će biti dobar trenutak za one koji žele da saznaju istinu. Merkur će pomoći nekome da sazna šta drugi misle o njemu. Ova planeta može otkriti dobre načine u razvoju poslovanja.

Vaga

Merkur će Vagama dati nove mogućnosti u komunikaciji sa ljudima. Pronalaženje zajedničkog jezika sa nepoznatim ljudima će postati mnogo lakše, što će doprineti rastu samopouzdanja, kao i novih ljubavi za usamljenje. Vaga će takođe postati odgovornija i moći će mnogo puta češće da završava stvari, što je posebno važno na kraju godine. Ako završite ono staro i započeto, možete kreirati ostvarenje novog sna.

Škorpija

Merkur utiče na Škorpije tako da mnogo lakše i mudrije sagledaju kritike drugih ljudi. Ovo će poslužiti kao početak nove faze u životu. Neke kritike vas neće povrediti, već podstaći na razvoj, a neke, za koje znamo da su zlonamerne, neće pogoditi našu dušu. Škorpije će moći efikasnije da izvuku nešto korisno iz govora svojih poznanika i prijatelja.

Strelac

Merkur ukazuje da sada treba samostalno da se posvetite svojim ciljevima, bez obaziranje na probleme drugih. Ovaj period je obeležen osećajem slobode, pozitivne energije i radosti. Strelci će moći da izvuku mnogo više koristi od samoće i komunikacije. Za njih će biti izbrisane granice, shvatate da možete mnoge stvari da ostvarite.

Jarac

Merkur daje Jarčevima zeleno svetlo za rad. Možete više vremena da posvetite poslu, ali ne zaboravite na odmor, jer će pored jakog Merkura na ove ljude uticati i slaba Venera, koja će zahtevati više pažnje na zdravlje i energiju. Napravite balans između posla i relaksacije.

Vodolija

Vodolije će biti uspešne, posebno u polju finansije i posla. Imate priliku da pronađete zajednički jezik u komunikaciji sa drugima. Vodolije će postati harizmatičnije i elokventnije, pa će biti lakše ostaviti dobar utisak na ljude.

Ribe

Ribe će u ovom periodu moći da analiziraju svoje greške iz prošlosti i izvuku odgovarajuće zaključke. Ne kritikujete sebe, već samo usmeravate na bolje stvari. Ovo će biti polazna tačka u svetlu budućnost, u kojoj nema strahova, problema. Kraj novembra i početak decembra donosi vreme da preispitate sve svoje životne principe.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Cene iznajmljivanja stanova rastu – o čemu bi trebalo da vode računa i vlasnici i zakupci

Read Next

Žene rođene u ova 2 znaka su posebne, čeka ih DUG I SREĆAN ŽIVOT