SPREČITE NEPRIJATNE SITUACIJE: Pojačano znojenje, neprijatni mirisi i fleke na odeći postaće prošlost uz pomoć ovoga!

Ako bismo vam rekli da postoji potpuno neagresivan način da rešite problem prekomernog znojenja i svih dodatnih frustrirajućih situacija koje ono donosi, šta biste pomislili? Verovatno da je nemoguće, jer ste zasigurno isprobali sve što ste mogli. Ali, da li je to tako? Na našem tržištu sada postoji specijalan antiperspirant, uvezen iz Engleske, koji se izuzetno efikasno bori sa ovim problemom. Pročitajte o čemu se radi i uverite se i sami!

Perspi Guard sprej je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

Perspi Guard sprej, Perspi Guard

Način upotrebe:

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprej2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši.

Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guardprodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u svakom danu bez brige! Naručite Perspi Guardklikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAUČNICI DOKAZALI KANCEROGENI EFEKAT: Ovakva buđ na hrani može da bude veoma opasna!

Read Next

IZDAJA BLISKE OSOBE JE JEDAN OD NAJJAČIH BOLOVA DUŠE: Stručnjaci otkrili kako da prevaziđete bol kada doživite izdaju!