SOLARIJUMOM UPROPASTILA KOŽU, ZBORALA SE MNOG PRE VREMENA: “Ljudi se zapanje kad im kažem KOLIKO IMAM GODINA”

Devojka po imenu Kamila Sorensen poslednjih dana je privukla veliku pažnju i to zbog svog tena, budući da bi njena ljubav prema preplanulom tenu lako mogla da se nazove zavisnošću

– Negativci pišu da zbog preplanulog tela izgledam kao da imam 40, ali mene baš briga” Svi mi volimo malo da se osunčamo i mnogi će priznati da sebi deluju lepše i privlačnije kada im koža dobije za koju nijansu tamniju boju.

Nedavno je priznala da joj samopouzdanje naglo raste kada je “crna”, a zbog brojnih negativnih komentara na račun svog izgleda, čak i optužbi da pokušava da “promeni rasu”, zamolila je ljude da prestanu da je osuđuju. Blekfišing je postao trend u poslednjih nekoliko godina, a za to se optužuju i slavne ličnosti poput Rite Ore i Kim Kardašijan.

Blekfišing je kada belci koriste veštačko tamnjenje, filtere i šminku kako bi manipulisali crtama lica ili tela, kako bi izgledali kao da imaju neku vrstu afričkog, arapskog ili španskog porekla ili da bi izgledali kao melezi. Međutim, nije samo ovo vrlo problematično pitanje ono zbog čega je Kamila postala viralna iz pogrešnih razloga. 24-godišnjakinja je mnoge ostavila zatečenim nakon što je otkrila svoje prave godine.

Mnogima je Kamilina zavisnost od preplanulog tela dodala godine njenom izgledu, a neki kažu da izgleda kao da ima 40 godina.

Ovo su samo neki od komenatara na toj društvenoj mreži:

Dokaz koliko je sunce štetno i ubrzava starenje kože”, “Molim te ne! Kada si toliko crna izgledaš mnogo starije”, pisali su joj korisnici.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Zatvorena Prva Vinska vizija Otvorenog Balkana, zadovoljni i izlagači i posetioci

Read Next

DOKTORKA OTKRILA ZA ČIME NAROD NAJVIŠE ŽALI U POSLEDNJIM MINUTIMA: Ovaj video pogledalo je više od 300 hilljada ljudi