Snimak o kom priča ceo svet: Pas spasao život vlasnici (video)

Ako nekome slučajno treba još neki dokaz da su životinje bolje od nas, dovoljno je da pogleda video o kojem priča ceo svet.

Jedan pas iz Kanade proglašen je herojem u tamošnjim medijima, jer je zaštitio svoju vlasnicu kada se ona iznenada onesvestila na ulici, blokirajući put i ostajući pored mlade žene dok nije stigla pomoć.

Porodica Mur iz Otave spasila je i udomila jednog psa dok je još bio mlađe žensko štene i verovatno se nikada nisu nadali da će im taj pas koga su nazvali Klover uzvratiti uslugu, spasavajući život nekoga od ukućana. Ali jednog dana 21-godišnja Hejli Mur šetala je svog psa po naselju kada je počela da je hvata nesvestica, nakon čega se srušila na ulicu.

Međutim, Klover nije paničila, kada je videla da se njena vlasnica ne pomera, otrgla je povodac iz njenih ruku i stala nasred ulice i zaustavila kamion koji je dolazio. Da bi bila sigurna da će vozač stati, Klover se nekoliko puta pomerala unazad dok vozilo nije stalo.

Vozač je istrčao i prišao onesvešćenoj Hejli. Klover je držala distancu i sve vreme lajala, i vozača nije ispuštala iz vida. Ali, bila je svesna da on pomaže Hejli i nije ga ometala.

Slični tekstovi

Ali to nije sve, Klover je u trenutku kada se na licu mesta pojavio i komšija, shvatila da ima još jedan zadatak i odjurila je do porodične kuće Murovih kako bi alarmirala Hejline roditelje.

Kada su oni van sebe od straha, naravno praćeni hrabrom kerušom, došli na lice mesta, Hitna pomoć je već ukazivala pomoć Hejli.

Nakon svega, Hejli je prebačena u bolnicu i kada se probudila nije znala šta se dogodilo.

Lekari još ne znaju šta je izazvalo iznenadni napad a Klover je kao nagradu dobila dva ogromna odreska.
A Hejli sada zna da će dok je Klover živa, imati najboljeg zaštitnika na svetu.

Pogledajte kako je Klover spasla svoju vlasnicu:

[embedded content]

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Dženifer Lopez zapalila internet izazovnim plesom u bikiniju (video)

Read Next

Vauuu! Fitnes baka izgleda bolje nego unuka, slažete li se? (foto)