SNEŽANA ĐURIŠIĆ TOTALNO JE PROMENILA IZGLED I SVE ŠOKIRALA NOVIM IMIDŽOM: Pevačica je postala neprepoznatljiva

Legendarna pevačica i vlasnica brojnih hitova Snežana Đurišić važi za damu koja je tokom svoje dugogodišnje karijere ostala dosledna svom elegantnom stilu, a imidž gotovo da nije menjala. Međutim, ovoga puta je odlučila da izađe iz svoje zone komfora i porba nešto drugačije – i sve je tim potezom oduševila!

Naime, ona se na snimanje popularnog muzičkog takmičenja, u kojem je jedan od članova žirija, pojavila u potpuno novom izdanju. Skupila je hraborst i promenila je kako firzuru, tako i boju kosu, koja više nije u Snežaninoj prepoznatljivoj plavoj nijansi. Uz to, smršala je i preko 20 kilograma.

Snežana Đurišić

Skratila je šiške, ošiala se na duži paž i dobila skroz mladalački izgled. Za ovu priliku je odabrala klasično crno odelo, te je tim stajlingom njena nova frizura došla još više do izražaja. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a kopmlimenti oduševljenja na račun promene su samo pristizali od kolega.

Snežana je neko ko se decenijama unazad trudio da svoju karijeru izgradi isključivo zahvaljujući kvalitetnim pesmama i raskošnim glasom, a svoj privatni život i dalje drži daleko od očiju javnosti.Ali, ovoga puta je htela da iznenadi svoju publiku, pa kako se vama čini?

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Ministarka s direktorima javnih preduzeća: Obezbeđene dovoljne količine gasa

Read Next

Tkanina vam se zalepila za peglu? Za svega 15 minuta biće kao nova