SLUČAJNO JE PRESEKAO KOŠNICU, A ONDA GA JE IZUJEDALO 20.000 PČELA: Evo kako je pukom srećom uspeo da preživi pakao

Ostin Belami (20) preživeo je pravi pakao kada su ga izujedale pčele. Naime, on je uboden 20.000 puta i progutao je oko 30 pčela nakon što je slučajno presekao košnicu na drvetu.

Mladić je ostao da se bori za život nakon što ga je napao ljuti roj pčela. Dvadesetogodišnji Ostin Belami iz Ohaja, SAD, sekao je drvo limuna kada je nesvesno rasekao pčelinju košnicu, uzrokujući hiljade besnih afričkih pčela ubica da se roje oko njegove glave, vrata i ramena.

Njegova baka Filis Edvards i njegov ujak su užasnuto gledali sa zemlje. Edvards je za Foks19 rekao: “Kada je počeo da ih seče, tada su pčele izašle i on je pokušao da se spusti da drveta, ali nije mogao. Vikao je: ‘Upomoć! Upomoć! Upomoć!'”

Ona i njegov ujak su takođe bili napadnuti, tako da nisu mogli da pomognu mladiću. “Htela sam da pokušam da se popnem uz merdevine da bih stigla do Ostina… Videla sam koliko je visoko… ali nisam mogla da dođem do njega jer sam bila okružena pčelama”, dodala je ona.

Vatrogasci koji su prisustvovali užasu uspeli su da skinu Belamija sa drveta, a on je potom prebačen u Medicinski centar Univerziteta u Sinsinatiju gde je stavljen na respirator i stavljen u medicinski izazvanu komu. U međuvremenu, Edvards je kolima hitne pomoći prebačen u lokalnu bolnicu.

Belamijeva majka Šona Karter rekla je da je njen sin uboden više od 20.000 puta i da je progutao oko 30 pčela, i rekla je da je bolničko osoblje “isisalo” insekte iz njega. Ona je dodala da se onesvestila kada je saznala šta se dogodilo njenom sinu. “Bilo je to previše za mene”, rekla je. Belami se na sreću probudio, a lekari su dali sve od sebe da se on oporavi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Тријумф рукометаша Војводине над Партизаном у првом мечу финала Аркус лиге

Read Next

NATALIJA JE BILA KONOBARICA KAD SE BEZ RAZMIŠLJANJA UDALA ZA MOĆNOG ŠEIKA: Rodila mu dete, a onda se gorko pokajala