SLIKA OVE POLICAJKE KOJA HAPSI ZLOČINCE ŠOKIRALA SVET: Kako je Nadin preko noći postala žena čije slike svi lajkuju?

Žan-Klod Karnoi njegov sin Lionel Gedž iz Marseja proglašeni su krivim jer su tokom šest godina unakazili stotine pacijenata obavljajući sasvim nepotrebne tretmane i uklanjajući im zube bez pravog, medicinskog razloga.

Fotografije njihovog hapšenja obišle su svet, a potom su postale i viralne na društvenim mrežama. Razlog je zapravo nešto drugačije prirode od onog šte možda pomislili.

Nadin Djelasi

Naime, pažnju javnosti je zapravo privukla policajka koja je privela zubare, a sve zbog njenih bujnih oblina u tesnoj uniformi.Neko je napravio i snimak na licu mesta, usmerivši kameru ka zadnjici ove pripadnice francuske policije, pa je snimak postao pravi hit na Tviteru.

Ubrzo su se korisnici društvenih mreža zapitali i ko je ova privlačna mlada dama, a ispostavilo se da je reč o Nadin Đelasi iz Nice, koja je trenutno zaposlena u policijskoj stanici u Marseju.

Inače, Nadin je aktivna na društvenim mrežama, ali je usled ogromnog interesovanja zatvorila svoju Instagram stranicu. No, ubrzo se predomislila i rešila da uživa u svojih pet minuta slave, pa ga je otvorila i za samo nekoliko sati dobila 10 hiljada novih pratilaca.

Da joj je ova iznenadna pažnja zabavna i da nema ništa protiv opšte pomame za njom, dokazuje i činjenica da redovno deli različite ilustracije, snimke i mimove upravo sa sobom u glavnoj ulozi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Partizan bez muke u Surdulici

Read Next

Kako brzo da testirate da li su vam pluća zdrava? (video)