Slavna pevačica ima bogatstvo od 50 miliona dolara, a njen brat je beskućnik i prosjak

Bogatstvo pevačice Šeril Kol procenjuje se na 48 miliona dolara, a njen brat Endru Tvidi je beskućnik i prisiljen je da prosi na ulici.

Endru (41) je za britanske medije otkrio da sa slavnom sestrom, koja mu je svojevremeno platila odvikavanje od droge 20.000 funti, nije razgovarao godinama i ona verovatno ni ne zna u kako je tešku situaciju dospeo.

„Prosim ovde već tri meseca i to mi je slomilo srce. Imam toliko je***og ponosa. S porodicom koju imam ne bi trebalo da budem ovde. Užasno je“, rekao je za The Sun.

„Niko od njih mi se ne javlja. Iako mi Šeril ne pomaže, ona je i dalje moja porodica. Verovatno i ne zna da sam na ulici. Uopšte je ne krivim, ovo je najniže što sam mogao da padnem“, dodao je.

Andrew Tweedy, 41, says he has not spoken to the pop star for years — after she previously gave him £20,000 for drug rehab.

Posted by The Irish Sun on Sunday, August 29, 2021

Endru iza sebe ima dugu istoriju nasilnog ponašanja i zavisnosti od alkohola i droge. Trenutno živi u šatoru u jednom engleskom gradiću s prijateljem kog je upoznao na ulici, a kaže da je bez doma ostao nakon što je, ranije ove godine, raskinuo s devojkom. Takođe, iz jedne od prethodnih veza ima sina.

Godine 2011. je završio u zatvoru na šest godina zbog oružane pljačke, a 2005. je, takođe zbog pljačke, osuđen na četiri godine zatvora. U svojoj prvoj pljački učestvovao je 1993. kad mu je bilo samo 13 godina, a tad je zbog napada na dva studenta smešten u popravni dom na šest godina. Zbog boravka u zatvoru propustio i sestrino venčanje s fudbalerom Ešlijem Kolom 2006. godine.

Šeril nikad nije javno govorila o problemima svog brata, ali poznato je da mu je pomagala u borbi s zavisnošću.

„Šeril želi da mi pomogne, ali previše sam propao. Znam da joj to slama srce, ali nisam toliko jak da se sredim. Plače mi se kad pomislim da svojoj sestri nanosim toliko bola. Rekao sam joj da bi trebalo da me se stidi, ali ona me voli i ne želi da odustane od mene“, rekao je u jednom intervjuu iz 2008.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

POČELO JE VREME NEUMOLJIVE AMBROZIJE: Prirodni sok, koji će umanjiti nesnosne simptome alergije!(RECEPT)

Read Next

Vučić: U pripremi poseta kancelarke Merkel Srbiji