Skinula šminku, veštačke trepavice, a onda i zube i ostavila sve bez teksta

Alisa je žena koja je razbila sve predrasude, pokazavši u videu na Tik Toku kako izgleda kada skine šminku, veštačke trepavice, ali i veštačke zube.

@princxssglitterhead

Reply to @cassiellightman5 definitely not the same person😳#catfishingpeople #toothlessprincess #foru #beforeandaftermakeup #withorwithout #teethtok

♬ Colbie Caillat-Try (抖音版) – 妖姬

„Ja sam žena sa ugrađenom protezom i danas ću vam pokazati kako izgledam sa njom i bez nje. Želim da svima pokažemo da smo predivne u obe varijante“, rekla je u jednom od videa kojima pokušava razbiti stigmu koja se vezuje za zubne proteze.

Ljude je oduševila njena hrabrost pa su joj počeli postavljati pitanje kako je uopšte izgubila svoje zube, odnosno zbog čega je morala staviti zubnu protezu.

Slični tekstovi

„Suprug i ja smo se venčali kad smo imali 20 godina, a prvo dete smo dobili godinu dana kasnije. Tada su počeli moji stomatološki problemi. Bebama je potrebno puno kalcijuma, a moji zubi su postajali iznutra šuplji i jednostavno su pucali i ispadali“, ispričala je.

@princxssglitterhead

AHHH OMGGG😳THANK YOU FOR 316K NEW #glitterheadfamily MEMBERS!!! #Withorwithout #withoutteeth #beforeandaftermakeup #dentureconfidence #toothless

♬ son original – Gygy 💋🎀🦋

Drugo dete rodila je sa 24 godine, a nakon te trudnoće potrošila je 10 hiljada dolara na spašavanje gornjih zubi.

„Godinu dana sam svake nedelje išla zubaru. Dobila sam dva trodelna mosta, gornji koren mi je kanalizovan i stavljene su krunice. Nakon devet godina jedan od tih mostova se zagnojio i bila sam spremna za protezu“, kaže Alisa.

Ušla je u ordinaciju sa 13 svojih zubi, a izašla nakon dva i po sata sa 10 implantata – šest na gornjoj vilici, četiri na donjoj.

„Ukupno sam na zube potrošila 16.900 dolara“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Dileta uživa na plaži sa dečkom, uhvaćena u nikad izazovnijem izdanju (foto)

Read Next

Skandal u komšiluku: Princ ustrelio najvećeg medveda u Evropi (foto)