SKANDALOZNO FOTOGRAFISANJE NA BALKONU U DUBAIJU ŠOKIRALO SVET: Ispovest jedne od pritvorenih manekenki! (FOTO, VIDEO)

Ukrajinska manekenka progovorila je o šokantnom editorijalu iz Dubaija i fotografisanju 20 potpuno nagih devojaka na terasi hotelske sobe, posle kojeg su sve devojke zajedno sa organizatorom uhapšene i presudom je naložena njihova deportacija, prenose strani mediji.

Naime, one su pozirale gole pored bogatog Amerikanca poreklom iz Ukrajine, Vitalija Grečina (41).

Irina Sotulenko tvrdi da ju je dotični na to naterao, a onda sve objavio na Instagramu, piše 7.news.com.au.

“On je totalni kreten! Policija nas drži jer je Vitalij namerno pustio sporne fotografije i video-snimke na društvene mreže... Pokušala sam da pobegnem na aerodrom kako bih odletela kući, ali vlasti su mi naredile da se vratim u grad i dam izjavu u policijskoj stanici. Umesto da me puste, još sam tu… Zbog debila koji je došao na ideju sve objaviti na Instagramu! Glupan! Kako odrastao čovek može biti takav idiot?”, pita se ljutita Irina.

[embedded content]

Tvrdi i kako joj je “američko-ukrajinski plejboj” rekao da neće biti plaćena za dogovoreni manekenski posao “ako ne izađe gola na taj balkon”.

“Upozoravala sam ih da smo u arapskoj zemlji, da se ne smemo pokazivati… Ali prisilili su nas da se skinemo i samo bog zna šta će biti sledeće… Doveli su profesionalnog fotografa, ali i sam Grečin je slikao… Neko nas je fotografisao i iz susedne zgrade. Sad je Vitalij pozvan u policijsku stanicu i čini se kako će biti poslat u zatvor”, izjavila je Irina Sotulenko.

Njen advokat i dečko izrazili su “duboku zabrinutost” zbog modela i ostalih žena za koje se očekivalo da će biti deportovane natrag u Ukrajinu, ali to se još nije dogodilo. Devojka je samo jednom uspela telefonom da razgovara s roditeljima, a s njom se više ne može uspostaviti kontakt, uprkos navodnom dogovoru s ukrajinskim vlastima da će u utorak 13. aprila biti puštena.

Irinin dečko Vitalij (30), koji radi u industriji informacionih tehnologija, rekao je kako je njegova devojka znala da ide u Dubai na snimanje na kojem će biti gola, ali nije imala pojma da će morati da snima na javnom mestu.

“Izgurali su ih na balkon. Devojke su bile ogorčene, pitale su zašto idu tamo… Znale su da će zbog toga imati problema u muslimanskoj zemlji. Ali odbrusili su im: ‘Ne zaboravite ko to sve plaća’… To putovanje trebalo je da bude odlična profesionalna prilika za nju. Irina je sjajna djevojka, diplomirala je filologiju u Kijevu, ne smeta mi što pozira gola”, kaže njen dečko.

Advokat Oleksij Nosov dodaje kako se njegova klijentkinja sa porodicom i dečkom nije čula od 3. aprila.

“Konzulat je javio da se jedna od devojaka zarazila koronavirusom, stavljena je u izolaciju, ali nije reč o Irini. Uslovi u ćeliji su teški. Devojke nemaju telefon i niko im ne govori kad će ih deportovati u Ukrajinu”, rekao je advokat.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DR PETROVIĆ POPOVIĆ: Postoje 2 načina da se rekonstruiše dojka nakon raka! Evo koliko traje oporavak!

Read Next

VOLEO MAJKU DO BESVESTI, KOCKAO SE, VOLEO PROSTITUTKE, ŽIVEO NA ULICI: Život čuvenog pisca – Šarla Bodlera! (FOTO)