SJAJNI KOMPLETI KNJIGA PO JOŠ BOLJIM CENAMA: Uživajte u popularnim naslovima Bjelice, Kapora, Dučića i drugih!

Neprevaziđeni Jovan Dučić, jedan od naših najvećih pisaca, sigurno će biti pravi izbor za čitanje i uživanje. Sada komplet od tri knjige možete poručiti OVDE po ceni od samo 399 rsd ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana. Komplet sadrži knjige: „O ženi“, „O sreći“ i „O ljubavi“.

Knjige hangar, Knjige za maj

Za ljubavne i romantične knjige uvek je pravo vreme! Komplet knjiga za zaljubljene pre svega je namenjen damama, ali slobodno i jača polovina može da uživa u ovim naslovima. Komplet knjiga Helen Hart sadrži tri knjige: „Gladni ljubavi“, „Nezasiti“, „Bez daha“ i možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 499 rsd ili pozvati 011/4420-502.

Knjige hangar, Knjige za maj

Iz ponude izdvajamo i komplet od 2 knjige Mome Kapora – „Zelena čoja Montenegra“ i „Putopis kroz biografiju“, po sjajnoj ceni od samo 599 rsd!

Komplet Mome Kapora naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, za samo 599 rsd.

Knjige hangar, Knjige za maj

Komplet za ljubav Isidore Bjelice, sa 4 sjajna romana – „Ozloglašena“, „Tajni život slavnih srpkinja“, „Najveći ljubavnici serbski“ i „Kako preživeti porođaj u Srbiji“, sada je na neverovatnom sniženju od 60% i može biti vaš po neverovatnoj ceni od samo 799 rsd!

Knjige hangar, Knjige za maj

Komplet za ljubav naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 799 rsd.

Knjige hangar, Knjige za maj

Za najmlađe izdvajamo komplet dečijih romana od 5 knjiga za samo 699 rsd. Čitajte zajedno sa njima i uplovite u njihov čarobni svet mašte. Pozovite 011/4420-502 ili poručite OVDE svakog radnog dana.

Vrhunska dela i najpoznatiji naslovi nikada nisu bili tako pristupačni svima i zato iskoristite ovu priliku i obezbedite svoj primerak već danas!

* Celokupnu ponudu domaćih i svetskih pisaca pogledajte klikom OVDE.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

DRŽI GLUKOZU POD KONTROLOM, HRANI MOZAK, SKIDA KILOGRAME: Šta je MCT ulje?

Read Next

NAUČNICI OTKRIVAJU: Da li vakcina protiv korone utiče na menstrualni ciklus i plodnost?