SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Evo šta pomaže sa ovim problemom koji se sve češće pojavljuje kod žena!

Veoma čest hormonalni poremećaj koji se sve više javlja kod žena je sindrom policističnih jajnika. Javlja se uglavnom između puberteta i menopauze i obuhvata nekoliko fizioloških poremećaja. Karakteristični simptomi ovog sindroma su izostanak ovulacije, menstrualnog ciklusa, a može dovesti i do steriliteta. Prekomerna težina, insulinska rezistencija, maljavost, akne su još neki od simptoma koji vas mogu zadesiti. Lečenje treba početi na vreme adekvatnom terapijom kao i promenom životnih navika. Jedan od suplemenata koji se ističe u lečenju ovog sindroma jeste Folinomel, a korisnice ovog preparata imaju izuzetno pozitivne utiske i komentare na njegovu delotvornost. Budite disciplinovane i vratite zdravlje u svoje ruke!

Folinomel, Folinomel dodatak ishrani, hangar folinomel

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomelu sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola, melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u regulisanju menstrualnih ciklusa, lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel:

Reguliše menstrualne cikluse Promoviše ovulaciju Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći Snižava insulin i glukozu Snižava holesterol Snižava upalu Rešava problem mioma na materici Rešava problem nervoze kao i prekomerne težine Smanjuje potrebu za određenim namirnicama

Ukoliko rešite da pobedite ove hormonske tegobe prirodnim putem i poboljšate svoje zdravlje, Folinomelmožete naručiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni 2.990 rsd za 20 kesica.

* Dostava je besplatna.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ŠTITI OD BOLESTI, USPORAVA STARENJE: Čaga pečurka je ruska superhrana koja je osvojila ceo svet! (RECEPT)

Read Next

4 NAJZDRAVIJE NAMIRNICE ZA UŽINU: Ovako ćete svaki dan imati savršenu koncentraciju!