Signali koji pokazuju da je muškarac nesrećan u vezi

Kako bi očuvali skladan odnos sa partnerom u vezi, neophodno je stalno komunicirati i prepoznati probleme. Tek tada ćete moći da prepoznate da li je partner nesrećan ili ne.

Ali muškarci često osećanja pokazuju na malo drugačije načine pa ih umesto reči, suptilni znaci odaju ukoliko nisu zadovoljni pored svoje partnerke.

Evo kako ćete prepoznati da li je vaš partner nesrećan kraj vas.

1. Primećujete promene u ponašanju vašeg partnera

Možda je kupio konzolu za video igre, a nikad ranije nije pokazao interes za video igre. Ili se možda oblači u drugačijem stilu nego što je pre.

Slični tekstovi

Ove vrste promena mogu biti znakovi da je vaš partner potajno nesrećan.. Promena u ponašanju vašeg partnera možda nije znak da će naći nekog drugog, ali očigledno oseća potrebu za promenom. Ako više vremena provodi sam ili sa drugim ljudima, svakako bi to trebalo da shvatite kao znak upozorenja da je vaš partner tajno nesrećan, jer očigledno beži od nečega.

2. Vaš partner je emotivno nedostupan

Emotivna prevara je jedan od načina na koji se vaš partner može udaljiti od vas. On deli svoje emocije, misli i pažnju sa nekim drugim. Mnogo ljudi ovo vidi kao izdaju koja će dovesti do raskida veze.

3. Vi ili vaš partner loše spavate

Nesanica je čest znak depresije. Nemogućnost spavanja može biti i znak anskioznosti. Kao rezultat nedostatka sna, vaš partner može imati nedostatak energije. Jedno je istraživanje otkrilo da loš san utiče na kvalitet odnosa i obrnuto; loš odnos utiče na kvalitet sna.

Ako se bilo ko od vas suočava s hroničnim umorom, to može uticati na vaš rad, porodicu, mentalni i emotivni život. Spavanje na kauču ili u sobi za goste još je jedan zabrinjavajući znak upozorenja. Vaš partner vam pokazuje da mu je potreban prostor. Moguće je da su se sećanja prema vama promenila, a intimnost zajedničkog spavanja je postala neprijatnost za vašeg partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Vaše kupatilo će uz ovaj sjajan trik uvek predivno mirisati

Read Next

Sve im ide od ruke: 3 horoskopska znaka rođena pod srećnom zvezdom