Selektor Portugalije ne priznaje remi protiv Srbije: Tri meča – devet bodova

Portugalci su tugovali i besneli jer je očigledno bilo da je lopta posle Ronaldovog pokušaja prešla liniju pre nego što je uklizao Stefan Mitrović, ali im to nije bilo dovoljno.

Ipak, uspeli su da se oporave i teškom mukom savladalu Luksemburg u gostima 3:1, čime su preuzeli prvo mesto na tabeli grupe A.

Jedan od novinara upitao je iskusnog trenera kako se oseća posle osvojenih sedam bodova u tri meča, ali ga je Santoš ispravio.

“Tri meča – devet bodova”, istakao je Santoš, ne želeći da prizna remi u okršaju sa “orlovima”.

On se potom osvrnuo i na kritike koje je najbolji igrač ekipe dobijao poslednjih dana, kako zbog slabih partija, tako i zbog reakcije posle spomenutog događaja, kada je u naletu besa bacio kapitensku traku i napustio teren pre kraja susreta.

“Ronaldo poseduje izuzetan kvalitet, ali kao kod svih fudbalera, dešava se da se stvari komplikuju”, počeo je Santoš.

“U normalnim situacijama on od 100 reši 99. Sada će se odmoriti i to će mu sigurno pomoći. Gol koji je postigao protiv Srbije… Meč ne ide dobro, ekipa izvlači 2:2, ako pogodi u 90. minutu, na stranicama novina će pisati da je Kristijano heroj, spasitelj, ako stvari pođu po zlu… Čak i kod igrača sa takvim veštinama možete da primetite neku teskobu koja u normalnim uslovima ne postoji i lopta bi ušla u gol”, podvukao je selektor Portugalije.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Radovanović potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom

Read Next

Uroš Kovačević šampion Kine sa Pekingom