SEKA ALEKSIĆ SMRŠALA 10 KG: Liniju je dovela do savršenstva uz OVAJ JELOVNIK

Pevačica Seka Aleksići sama je nekoliko puta pričala da često kuburi sa kologramima. Obline su njen zaštitni znak i nosi ih na savršen način, ali uprkos tome, Seka je nedavno odlučila da stvar uzme u svoje ruke i da liniju dovede do savršenstva.

“Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega”, rekla je Seka Aleksić, piše „Blic“.

Pevačica je pre nekoliko meseci na Tviteru napisala i koje namirnice je smanjila, te kako je smršala 8 kilograma.

“Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna” napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

Inače Seka je tokom poslednjih nekoliko meseci promenila imidž, za koji je zadužen njen novi saradnik, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Levandovski doneo Barsi tri boda na Balearima

Read Next

OVAKVU BAKU JOŠ NISTE VIDELI, NJENO IZVAJANO TELO OBARA S NOGU: Svojom zadnjicom Andrea je “oduvala” konkurenciju