Sedam godina verovala da joj je dečko mrtav, a onda je saznala šokantnu istinu

Jedna mlada devojka, poznata samo po korisničkom imenu na TikToku, @k.jewel5, ispričala je potresnu i pomalo jezivu priču koja je obeležila njen dosadašnji život.

Naime, kada je imala samo 14 godina upoznala je mladića s kojim je počela da izlazi. On je živeo u Njujorku, održavali su vezu na daljinu, ali pola godine kasnije su se, kako kaže, gadno posvađali i nisu razgovarali tri dana.

@k.jewel5

I wish I was lying.. #onlyme #fyp #mylife #idkanymore #men #truestory #2021 #why

♬ my audio yellow – 𝒷♡

Tiktokerka, kojoj je sada 20 godina, ispričala je da se za ta tri dana dogodila nesreća – njen dečko je završio u bolnici nakon što ga je neko izbo nožem. Pao je u komu, a dan kasnije primila je poziv od njegovog brata da joj je dečko umro.

Slični tekstovi

Prošlo je skoro sedam godina od tada, a pre dva dana doživela je pravi šok kada je videla fotografiju njega i njegovog najboljeg prijatelja objavljenu na društvenim mrežama.

@k.jewel5

how he responded… #storytime #lies #heartbroken💔 #viral #TikTokGGT #originalsound #idkanymore #fypsounds #fypシ #mylife #truestory #why

♬ original sound – creepy slowed audios

U video objavi priča kako je brzo otkrila da je i dalje živ i zdrav, ali i da je, bez puno razmišljanja, odlučila da ga kontaktira. „Videla sam tvoju fotografiju, Dejv. Molim te, odgovori mi. Volela sam te svih sedam godina.“

Dejv je samo pročitao poruku, ali nije joj odgovorio, prenosi UNILAD.

Devojka se ipak nada da će dobiti objašnjenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Samo prokuvajte ova 2 sastojka i brzo ćete izgubiti sav višak kilograma

Read Next

Bloger zbog izazova gladovao 40 dana, na kraju preminuo